Ünlü Mega Man serisinin yeni oyunu adına fragman yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 3.10.2018 - 19:59
Popüler robotumuz geri döndü.

1980'lerden beri ününü tutmayı başaran Mega Man serisi, beklenmedik bir şekilde yeni oyunu ile karşımıza çıktı. Daha öncesinde popüler oyunlarını bir araya toplayıp "bundle" halinde satan Capcom, şimdi ise oyunculara yeni oyunu sunarak bir hayli ilgi toplamaya başladı. Serinin önceki yapımlarına benzer oynayışı ve atmosferi ile çoktan sevilen Mega Man 11, ilk önce konsol oyuncularına sunulmuştu. Geçtiğimiz günlerde Steam'de de yerini alan Mega Man 11 için özel bir çıkış fragmanı yayınlandı.

"Blue Bomber"ın geri dönüşü herkesi sevindirdi

Blue Bomber lakaplı Mega Man, yayınlanan yeni fragmanda çoğu farklı ve geliştirilmiş özelliği oyunculara sunuyor. Bunların içinde alınan yeni robot türlerinin neler yaptığı, özel güçleri ve elbette silahları bulunuyor. Elbette gelişen teknoloji ile yeni mekanikler eklemeden olmaz. Eklenen "Double Gear System", oyunculara zamanı yavaşlatma imkanı sunuyor ve olası sorunlardan kurtulma olanağı sağlayabiliyor. Diğer önemli değişimleri ise aşağıdaki fragmandan izleyebilirsiniz.


Tam da eski Mega Man oyuncularının uzun zamandır beklediği yapım olan Mega Man 11, şu an PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için satışta bulunuyor. Mega Man 11'in Steam sayfasına ise buradan ulaşabilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mega Man 11'in çıkış fragmanında bolca silah ve robot var!
İlginizi Çekebilir