Mega Man'in masa oyunu geliyor!

İsmet Ergül 30.12.2015 - 00:15
Bu hafta teslimatların başlaması planlanıyor
Keiji İnafune'nin yarattığı Mega Man'in hem oyun endüstrisine hem de platform oyun türüne yaptığı etkinin büyüklüğünü herkes kabul edecektir. Her ne kadar İnafune Capcom ayrılıp, kickstarter ile bağış toplayıp, Mega Man oyunları yapmaya çalışsa da, isim hakları Capcom'da kaldığı için farklı isimlerle oyunculara ulaşmaya çalışıyor.

Mega Man hayranı olan Jasco Games isimli masa oyunu geliştiren ekip ise geçtiğimiz yıllarda bir kickstarter projesi başlatmıştı. Bağışlarla bir masa oyunu yapmayı hedefleyen Jasco Games, konsept olarak Mega Man'i seçti ve çalışmaya koyuldu. 70 bin doları hedefleyen ekip, elde ettiği 415 bin dolar ile Mega Man'in masa oyununa Dr. Willy gibi figürleri ekleyip daha da eğlenceli bir deneyimi oyunculara ve serinin hayranlarına sunmayı hedefliyor.

Mega Man'in masa oyunu geliyor!
Oyundaki asıl amacımız ise Mega Man olup Dr. Willy'nin kötü robotlarına karşı savaşmak. Dr. Willy'i ilk durduran ise oyunu kazanıyor. Oyun her ne kadar basit ve sıkıcı gibi kulağa gelse de sırf sunduğu figürler için bile alınmaya değer bize kalırsa.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mega Man'in masa oyunu geliyor!
İlginizi Çekebilir