Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'da kandırıldık mı?

David Hayter'ın sesi, oyun dosyalarında bulundu!

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'da kandırıldık mı?
Yakın zamanda PC sürümü piyasaya çıkan Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un hakkında çok önemli bir detay su yüzüne vurdu.

Reddit'de bir kullanıcı tarafından oyunun PC sürümündeki ses kayıtlarında ilk Metal Gear Solid oyunlarında efsaneleşmiş olan David Hayter'ın sesi ortaya çıktı. Bununla beraber, oyun hakkında bir sürü teori ortaya atıldı. Biliyorsunuz, David Hayter beklenmedik bir şekilde Metal Gear Solid V'teki seslendirme kadrosundan ayrılmıştı.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'da kandırıldık mı? - 1

İşin en ilginç tarafı ise oyunda bulunan Medic'in de yüzü açığa çıktı. Ground Zeroes'un son sahnesinde Kiefer Sutherland, hem Medic'i hem de Big Boss'u seslendirmişti.

Daha önceden, The Phantom Pain'in ilk duyuru videosunda karşılaştığımız suratı sarılı olan Ismhmael'in gerçek Big Boss olduğu da teorilerin arasında bulunuyor. Bu da oyunda 2 tane Big Boss'un karşımıza çıkacağı bir tanesini sahte diğeri ise gerçek Big Boss'un olacağını akıllara getiriyor.

Bahsi geçen kısa ses kaydına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eğer gerçekten bunun doğruluk payı varsa, Solid Snake'i Metal Gear Solid The Paintom Pain'de görmemiz işten bile değil. Kojima ve David Hayter bizlere sürpriz mi planlıyor? Yoksa David Hayter, daha önceden yazmış olduğu veda yazısının hepsi bir tür komplo mu? Bunların cevabını oyunun çıktığı zamanda göreceğimizi umuyoruz.

İşte oyunda bize suratını göstermeyen Medic'in yüz modellemesi.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'da kandırıldık mı? - 2

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

evet oyun kısa ama güzel oyunun hikayesi baya bi karışık bütün serilerini oynayıp tekrar bu oyuna bakmanız gerek he yada ben uraşmam arkadaş derseniz youtube bakabilirsiniz tüm oyun serilerini ve hikayelerini görebilirsiniz ama kojimanın inatla bu bi demo değil demesine kızdım baya iyi oyunlar

0 puan
R
relova Kazan Bekçisi

Görebileceğiniz gibi gerçek Big Boss gayet ciddi disiplinli bir adam. Asker selamı veriyor, görevlerini eksiksiz yerine getiriyor. O öldükten sonra yerine getirilen adam ise aslında Pig Poss kod adlı bir Rus ajanı. Gereksiz sırıtıyor, savaş alanında tavuk şapkası takıyor ve Ocelot'la selfie çekiyor. Bu kadar selfie çekecek ne vardı?

0 puan
B
brand02 Rün Ustası

Divid Hiytir niridi?

0 puan
UK
Urahara Kisuke Çırak

72 doğumlu snkae 84 senesinde olsa nolucak :D 12 yaşında daha

0 puan
MO
MK Okuru

keifer sunderland değil de kiefer sutherland olmasın o :)

0 puan
MO
MK Okuru

Big Boss ve Solid Snake in sesleri farklı olacak sanırım... İkisinin de aynı karede olması için Big Boss a zaten daha iyi bi seslendirme gerekiyodu.

0 puan