Metro 2033'ün ilk 15 dakikası

Mahmut Saral
Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Metro 2033'ün ilk 15 dakikası
4A Games tarafından geliştirilen, THQ tarafından dağıtımı üstlenilen FPS oyunu Metro 2033'ün ilk 15 dakikasını içeren video yayımlandı. Görüntüler, oyunun X360 versiyonundan alındı. Geçtiğimiz günlerde yapımcılar, Metro 2033'ün X360'a görsel olarak yeni bir standart getirdiğini söylemişti. İyi seyirler.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2023 01:49
Kalan Karakter : 300 Gönder
Metro 2033'ün ilk 15 dakikası

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×