Metro Last Light Redux GOG üzerinde ücretsiz oldu

Alparslan Gürlek 31.12.2020 - 12:18
Metro Last Light Redux GOG üzerinde ücretsiz oldu. Kopya koruması olmadan tamamen sizin olacak oyunu kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Şu andan itibaren 29 saat boyunca GOG üzerinden Metro Last Light Redux oyununu ücretsiz olarak alıp kütüphanenize ekleyebilirsiniz. GOG kış indirimlerinin bir parçası olarak ücretsiz şekilde dağıtılan oyun aynı zamanda GOG'da yayınlanan bütün oyunlar gibi DRM içermiyor.

Metro Last Light Redux, GOG, ücretsiz!

Metro 2033'ün devamı niteliğinde yayınlanan Metro Last Light Redux, Last Light oyununun yeniden elden geçirilmiş bir sürümü diyebiliriz. İlk versiyonundan sadece bir yıl sonra 2014'te yayınlanan oyunun Metacritic puanları da oldukça yüksek. Metascore'u 76 olan oyunun kullanıcı ortalaması ise 77 olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu GOG'dan ücretsiz almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Metro Last Light incelememizde de belirttiğimiz gibi:
"Metro: Last Light, farklı özelliklerin güzel bir karışımı olmuş. Örneğin sessizce ilerlerken kendinizi bir anda çatışmanın ortasında bulabiliyorsunuz. Bu sırada mermilerinizin sayısını aklınızdan sayarken, diğer bir yandan gitmeniz gereken yolu bulmak için kendinizi harcıyorsunuz. Bu tarz kısımlar oyunda oldukça yoğun. Bunun üzerine güzel de bir hikaye eklenince Metro: Last Light’ın ne kadar başarılı olduğunu görebiliyorsunuz."

Metro'nun konusu büyük bir nükleer felaketin ardından Moskova Metrosu'na sığınanların yaşam mücadelelerini konu alıyor. Yeraltında medeniyet kurmayı başaran insanlar, her defasında yaptığı gibi bu sefer de ayrılıp dağılmaya ve siyasi çekişmelere başlıyorlar. Yüzeyde ise herkesi daha büyük bir tehlike bekliyor. Mutasyona uğramış bir çeşit canavar türü yeryüzünü kuşatmış. Güzel bir korku temalı FPS oyunu olduğunu belirtmeliyiz.

Metro Last Light Redux GOG üzerinde ücretsiz oldu

Metro Last Light Redux GOG üzerinde ücretsiz ve kütüphanenize eklerseniz dilediğiniz zaman indirip oynayabileceksiniz. Aynı zamanda GOG neredeyse bütün oyun platformlarındaki kütüphanelerinizi kendi üzerinde birleştirmenize olanak sağlıyor. Bu sayede Epic Games Launcher, Steam gibi platformlardaki oyunlarınızı da tek kütüphaneden girip oynayabiliyorsunuz. Türk Lirası ile satış yapılmadığından GOG alışveriş için bize fazla cazip gelmese de yazılımın bu özelliklerini kullanmak isteyenler için güzel bir alternatif olacaktır.

Epic Games'in hergün dağıttığı ücretsiz oyunların yanında GOG'un da bu hamlesi güzel oldu diyebiliriz. Bu yıl -maşallah- bir yığın güzel oyunu ücretsiz şekilde kütüphanelere ekleme şansı bulduk. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2021 15:39
Tam da steamden almıştım nasıl olur ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2020 23:36
29 saatliğine mi ücretsiz, yoksa aldıktan sonra istediğim zaman oynayabilir miyim?
-------------
Aldıktan sonra tamamen sizin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metro Last Light Redux GOG üzerinde ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir