MicroVolts’ta Zombi Modu başladı!

Merlinin Kazanı 5.05.2011 - 19:59
MicroVolts'ta silahlara sarılma zamanı!

Rock Hippo Productions Ltd, hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts'ta artık yepyeni Zombi Modunun oynanabileceğini duyurmaktan memnuniyet duyar.  Zombi Modunu gösteren yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Zombi oyuncakların zombi olmayan oyuncakları avlamak için kullanabilecekleri hız arttırma gibi benzersiz becerileri var. Ancak zombi olmayan oyuncakların savunmasız kalmayacaklarını da müjdeliyoruz. Özel Zombi Modu silahları (bir maçın ortasında birdenbire kutular halinde çıkacak) yaşayan ölülere savaş açmanıza yardımcı olacak. ‘Ateş Fırtınası’ ve ‘Kar Fırtınası’, bu güçlü silahların ikisi. Bu silahlar isimlerinin belirttiği gibi ateş ve kar fırtınası yaratıyor. Ancak oyuncuların, öncelikle silahı kutusundan çıkarmaları gerekli…

Yeni oyun modunun piyasaya çıkışını kutlamak için, bu ayın ilerleyen günlerinde Zombi temalı etkinlikler yapılacak. Bu etkinlikler, oyunculara zombi olmayan oyuncaklarınkinden üstün becerilerini gösterme ya da zombi olmayan oyuncaklara yaşayan ölü ordularına karşı zafer kazanma fırsatı tanıyacak.

Oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye katılın: https://www.MicroVolts.com/.

Site düzenli olarak güncellenerek, geleceğin oyuncularına oyuna dair fikir ve Açık Beta sırasında gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ilişkin bilgiler veriliyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.

- Basın Bülteni

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MicroVolts’ta Zombi Modu başladı!
İlginizi Çekebilir