Misfits, PowerOfEvil ile anlaştığını duyurdu

Ege Erkek 10.12.2016 - 17:39
Bu sefer beklenilen bir hamle gerçekleştirdi
League of Legends’ın Avrupa bölgesindeki takımlarından biri olan Misfits, Tristan "PowerOfEvil" Schrage ile anlaştıklarını duyurdu. Bu transferin gerçekleşmesi için Riot Games’in onayını bekleyen Misfits, tecrübeli oyuncunun takım adına orta koridorda yer alacağını açıkladı.

Misfits, PowerOfEvil ile anlaştığını duyurdu
EU LCS olarak adlandırılan Avrupa bölgesinin en başarılı orta koridor oyuncularından biri olarak görülen PowerOfEvil, özellikle Unicorns Of Love takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Profesyonel sahneye ilk adımını attığı turnuva olan 2014 IEM San Jose, Alman oyuncu için çok güzel geçmişti. Seçim ekranında beklenmedik seçimlerle rakiplerini şaşırtmayı başaran PowerOfEvil, Misfits takımının Facebook sayfasında da kendisinin bu özelliğinden söz ettirmeyi başardı. EU LCS’in beşinci sezonunda orta koridorda, yetenek gücü Kog’Maw ve “Runeglaive” (Rünbıçak) Orianna seçimleri ile Unicorns of Love takımının Bahar sezonu playofflarını ikinci, yaz sezonu playofflarını ise dördüncü bitirmesinde oldukça yarar sağlayan PowerOfEvil, en son Origen takımında orta koridor oyuncusu olarak xPeke’nin yerini almıştı. Misfits takımında ise bu geleneğini devam ettiren deneyimli oyuncu, Marcin "Selfie" Wolski’nin yerine geçti.


Misfits, PowerOfEvil ile anlaştığını duyurdu
PowerOfEvil’ın da takıma katılmasıyla güncel takım kadrosu şöyle:

•    Barney "Alphari" Morris, üst koridor
•    Leon "Lamabear" Krüger, orman
•    Tristan "PowerOfEvil" Schrage, orta koridor
•    Steven "Hans sama" Liv, saldırı gücü taşıyıcısı
•    Lee "IgNar" Dong-geun, Destek
•    Hicham "SozPurefect" Tazrhini, Yedek (Orta koridor)
•    Soler "Yuuki60" Florent, Yedek (Saldırı gücü taşıyıcısı)

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2016 00:18
Benim anlamadığım olay, sezon öncesi dönemde birçok transfer yapılmış olmasına rağmen neden özellikle Power of Evil'ın haberi yapılmış sitede. Mesela sOAZ'ın Fnatic'e gitmesi daha büyük bir olay bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2016 22:13
şaka gibi,eksi mid lane selfie çok genç ve harika yetenekli bir cocuktu,kac aydır izlemiyorum bıraktığımdan beri,gecen sezon poe rezildi origen takımında,çok amatorce hatalar yapıyor takım sahipleri,üstelik bunları istatistikler ortadayken yapıyorlar,klasik avrupa işte,yediler yetenekli çocuğu yine
Kalan Karakter: 300 Gönder
Misfits, PowerOfEvil ile anlaştığını duyurdu
İlginizi Çekebilir