MK Okuru gerçek aşkın tanımını seçti

Murat Halilbeyoğlu 18.02.2013 - 11:02
Bir efsane ki dillere destan!
Geçtiğimiz hafta başında sizlere "Oyun dünyasının en efsane aşkı"nı sormuş ve 11 adet seçenek sunmuştuk.

Bir hafta geçti ve sizin de cevaplarınız bizlere ulaştı. Şimdi gelin bakalım MK Okuru'na göre oyun dünyasının en sağlam aşkı kimler arasındaymış?

Anketimizin birincisi %28 oranla, açıkçası bizim her ne kadar hafifi makara amacı ile olsa da birinci olacağını tahmin ettiğimiz, Gollum-The One Ring aşkı oldu. Her ne kadar aslında bu platonik bir aşk olsa da zaten onu bu kadar güçlü ve efsane kılan da o olmadı mı? Elbette bir de Gollum'un ölürken bile sevdiğine kavuştuğu için sırıtması.

MK Okuru gerçek aşkın tanımını seçti
İkinci sırada ta 80'lerde başlayan ve hala devam eden, üzerine çok fazla spekülasyon yapılsa da hiç bir şekilde yıkılmayan Mario-Princess Peach aşkı. İtalyan musluk tamircisi ile bir asilzade kızının arasındaki fakir-zengin ilişkisi bizlere "davul bile dengi dengine" deyimini yalanlıyor.

Üçüncü sırayı ise melankolik dedektifimiz Max Payne ve onun noir hayatındaki belki de tek kırmızı renk olan Mona Sax alıyor. Bu ikili %21'lik oy oranı ile en efsane üçüncü aşk olmayı başarıyor. Keşke Max için de işler bu kadar iyi ilerlemiş olsaydı.

Şimdi sırada yeni anketimiz var.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 12:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru gerçek aşkın tanımını seçti
İlginizi Çekebilir