Modern Warfare 3 yeni DLC'si ile buluşuyor

Yiğit Teker 17.09.2012 - 16:23
Daha çok görev, daha çok aksiyon
Modern Warfare 3, en yeni DLC eklenti paketiyle satışa sunuldu. Face off için 3 yeni harita ve Spec Ops için 4 yepyeni bölüm sunan bu paketi Playstore üzerinden satın almak mümkün.

Bu DLC yi satın almak isterseniz eğer tıklayınız.

Yeni gelen haritaların içeriği aşağıdadır.

FACE OFF HARİTASI
Bombalanmış, etrafı kapatılmış bir otoyolda geçen bu bölümde terk edilmiş arabalar ve otobüsleri siper olarak kullanabileceğiniz, 6 şeritli dev bir otoyolda savaşacaksınız.

FACE OFF HARİTASI
Sizi, yıkıcı bir tornado fırtınasının çok yakınına konumlandıran bu haritada, hiçbir fırtına sığınağı sizi hortumdan korumaya yetmez! Çok dikkatli olmalısınız.

SPECIAL OPS GÖREVİ
Bir Rus savaş gemisini yok etmeniz gereken bu zorlu görevde hava, kara ve denizden çok hassas şekilde hareket ederek gemiye işaretleyiciler yerleştirmeli ve bir hava saldırısı çağırarak geminin limanı asla terk edemez hale getirildiğinden emin olmalısınız.

SPECIAL OPS GÖREVİ
Dubai’deki lüks “Oasis” oteli bu göreve ev sahipliği yapıyor. Otelin çatısına çıkarak, lazer güdümlü roket atarlar ile birçok düşman helikopterini düşürmeli, ardından da yer seviyesine paraşütle inerek oteli ele geçirmelisiniz.

SPECIAL OPS GÖREVİ
Bir VIP kaçırılarak Makarov’un kalesine hapsedildi, üsse sızarak onu kurtarmak ise sizin göreviniz. Küçük bir helikopterin kontrolünü ele alın, rehineyi bulun ve günün ilk ışıkları ağarmadan önce tehlike bölgesinden kurtarın.

SPECIAL OPS GÖREVİ
Düşman hattının derinlerinde, müttefik bir uçuş ekibi çaresizce onları kurtarmaya gelecek ekibi beklemektedir. Bir piyade ve bir helikopter mürettebatını birlikte yöneterek düşman direnişini kırmalı ve uçuş ekibini kurtarmalısınız.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3 yeni DLC'si ile buluşuyor
İlginizi Çekebilir