Modern Warfare oyunundan kaldırılan haritalar geri geliyor

Burak Bahar 14.04.2021 - 15:49
Modern Warfare oyununa eklenen üç yeni haritadan ikisi aniden kaldırıldı. Infinity Ward'un yaptığı açıklama ve detayları haberimizde.

Infinity Ward nihayet Modern Warfare oyununa sürpriz olarak eklediği iki yeni haritanın kaldırılmasıyla ilgili kamuoyuna açıklamada bulundu. Geçen hafta Modern Warfare oyununa üç yeni harita ekleyen Infinity Ward, "Drenaj" ve "Al-Raab Airbase" adlı iki haritayı açıklama yapmadan sessizce kaldırdı.

Yeni Modern Warfare haritalarının son durumu

Geçtiğimiz haftalarda Activision'ın desteğini sonlandırdığı anlaşılan Call of Duty: Modern Warfare oyununa; Call of Duty 4'ten bildiğimiz "Killhouse"un yanı sıra "Al-Raab Airbase" ve "Drainage" adlı iki yeni harita duyurulmuştu. En yenileri olan "Al-Raab Airbase" ve "Drainage" adlı iki yeni haritada ise oyuncular tarafından beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Tam olarak hazır olmadıkları ve daha fazla geliştirme sürecine ihtiyaç duydukları gerekçesiyle iki yeni harita, geçici olarak kaldırıldı. "Geçici bir önlem" dolayısıyla kaldırıldığı söylenen haritalar; kullanılabilir hale geldiği zaman bir güncelleme vasıtasıyla oyuna tekrardan eklenecek.

Modern Warfare oyunundan kaldırılan haritalar geri geliyor

Ne zaman geri dönecekleri yakında duyurulacak olan iki yeni harita ile alakalı, Call of Duty'nin ana geliştiricilerden Infinity Ward'ın Twitter gönderisine bağlantıdan ya da aşağıdan ulaşabilirsiniz:

İlginizi çekebilir: Türkiye Daha Önce Modern Warfare İçin Düşünülmüştü

İlginizi çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için yeni güncelleme

Activision'ın ve Infinity Ward'ın yeni Modern Warfare haritalarını neden eklendiğine ve neden kaldırıldığına dair durum yorumu/yorumları medyayı tatmin edebilmiş değil. Eurogamer'ın bildirdiğine göre iki yeni harita oyundan kaldırılmış olsa da Killhouse haritası oynama listesinde kalmaya devam ediyor. Drainage ve Al-Raab Hava Üssü daha önce özel maçlarda oynanabilirdi ancak şu anda oyuna giriş yaparsanız, özel oyun kurulumu sırasında bu iki haritaya erişim sağlayamacaksınız.

Modern Warfare oyunundan kaldırılan haritalar geri geliyor

Genel içerik yönetim sisteminde iyileştirmeler ve veri optimizasyonları temelinde gerçekleşen Season 2 Reloaded; beraberinde Warzone genelinde daha düşük ve optimize edilmiş dosya boyutu hakkında güzel haberler getirmişti. Modern Warfare/Warzone'nin tam sürümüne sahip olanlar veya tamamen ücretsiz olarak oynanabilen Warzone oyununa sahip olanlar, tüm platformlarda toplam dosya boyutunun büyük ölçüde küçüldüğünü görmüştü.

İlginizi çekebilir: Modern Warfare ve Warzone dosya boyutu küçülüyor

Başta aktif Modern Warfare oyuncuları olmak üzere sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare oyunundan kaldırılan haritalar geri geliyor
İlginizi Çekebilir