Monster Hunter Rise genişletme paketi ayrıntıları 15 Mart'ta verilecek

Emre Ozan Şirin 8.03.2022 - 16:29
Monster Hunter Rise genişletme paketi Sunbreak için yapılacak canlı yayın ile hem hikaye hem de yeni canavarlar hakkında detaylar paylaşılacak.

Capcom, önümüzdeki hafta Monster Hunter Rise genişletme paketi Sunbreak ile ilgili yeni ayrıntıları açıklayacak. 15 Mart Salı günü, yaklaşık 20 dakikalık "yeni canavarların heyecan verici açıklamaları, oyun bilgileri ve daha fazlasını içeren canlı yayın Capcom'un Twitch kanalında Türkiye saatiyle akşam 5'te başlayacak.

Monster Hunter Rise genişletme paketi ana hikayeyi devam ettiriyor

Monster Hunter Rise genişletme paketi ayrıntıları 15 Mart'ta verilecek

Orijinal Monster Hunter Rise, barışçıl Kamura Köyü'nü Rampage adlı gizemli bir fenomen tarafından çılgına dönen canavarlardan korumanız üzerine kurgulanmıştı. Sunbreak ana oyundaki maceralarımızdan kısa bir süre sonra gerçekleşiyor ve oyuncu karakteriniz bir kadın şövalyenin emriyle bir başka büyük tehditi araştırmak üzere Elgado adlı uzak bir ülkeye yollanıyor. Bu şövalye aynı zamanda Kamura'nın Köyü'nden eşya satın aldığınız tüccarlardan biri olan Rondine'ye de benzerliği ile dikkat çekiyor.

Şu ana kadar bilinen hikaye detayları bu şekilde olan Sunbreak hakkında yeni detayları 15 Mart Salı gününde yapılacak canlı yayında öğreneceğiz. Sunumda Monster Hunter Rise Sunbreak'in ilk gördüğümüz Elder Dragon sınıfı, yani seride en zorlu canavar grubundan Malzeno'ya hangi yeni canavarlar eşlik edecek onları da görme şansımız olacak.

Monster Hunter Rise, ilk olarak Mart 2021'de Nintendo Switch'e, geçtiğimiz Ocak ayında da PC'ye çıkmıştı. Çıkış dönemi basın tarafından oldukça olumlu yorumlar alan oyun, ilk 10 gün içinde 5 milyon satış rakamı yakalamış ve serinin toplam satış rakamını 70 milyonun üzerine taşımıştı. Bu oldukça ciddi bir rakam, zira Capcom'un en büyük serisi Resident Evil, 100 milyonun biraz üzerinde satmış durumda.

Monster Hunter Rise Sunbreak, 2022 yazında piyasaya sürülecek ve yeni hikayeler, bölgeler ve canavarların yanı sıra yeni eklenen av eylemleri ve görevleri de içerecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter Rise genişletme paketi ayrıntıları 15 Mart'ta verilecek
İlginizi Çekebilir