Monster Notebook Okula Dönüş Kampanyası başladı

Basın Bülteni 17.08.2022 - 12:36
Monster Notebook, yaklaşan okul sezonuna canavar gibi bir başlangıç yapmak isteyen oyun severler için fırsatlarla dolu bir indirim kampanyası başlattı.

Monster Notebook, yaklaşan okul sezonuna canavar gibi bir başlangıç yapmak isteyen oyun severlere kaçırılmayacak fırsatlarla dolu bir indirim kampanyası başlattı. Monster Notebook’un yüksek performanslı seçili dizüstü bilgisayarlarında ve tüm Pusat serisi oyuncu ekipmanlarında geçerli olan indirim kampanyası, oyun performansını bir üst seviyeye taşımak isteyenleri bekliyor. Bunun yanı sıra eğitim ve iş hayatında kullanacağı bilgisayar ve aksesuarları arayanlar içinde seçenekler mevcut.  Monster Notebook mağazalarından veya Monster Notebook web sitesinden yapılan alışverişlerde geçerli olan Okula Dönüş Kampanyası, 18 Eylül’de sona erecek.

Monster Notebook Okula Dönüş Kampanyası başladı

Her yaştan oyun sever için tasarlanmış olan yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar arasında seçili Abra, Tulpar ve Huma modellerinde geçerli olan indirimler hem yaklaşan eğitim sezonunda öğrencilere hem de iş hayatında yazılım, grafik tasarımı, programlama gibi yüksek donanıma ihtiyaç duyan kullanıcılara 1.500 TL tutarında indirime varan avantajlı fiyat teklifleri sunuyor.  

Monster Notebook Okula Dönüş Kampanyası başladı

Kulak üstü bluetooth kulaklıktan RGB mousepad’e, mekanik oyuncu klavyesinden gamepad’e kadar, Pusat serisi bilgisayar ekipmanlarında yer alan onlarca aksesuarı da kapsayan Okula Dönüş kampanyasında tüm oyuncu ekipmanları %15 indirimle satışa sunuluyor.

Yapı Kredi kart kullanıcılarına özel, dizüstü bilgisayar alışverişlerinde geçerli vade farksız 12 aya varan taksit fırsatıyla birlikte değerlendirilebilen Okula Dönüş Kampanyası kapsamında indirime giren ürünlerden bazıları:

Performans canavarı Tulpar T7 V20.4

Intel® Tiger Lake Core™ i7 işlemci teknolojisi ve NVIDIA GeForce RTX3060 ekran kartıyla oyun grafiklerindeki standartları alt üst eden Tulpar T7 V20.4, 1.500 TL indirim tutarıyla Okula Dönüş kampanyasının en çok ilgi gören dizüstü bilgisayarlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Yüksek performans gerektiren yazılım programlama, video içerik düzenleme ve grafik tasarım alanlarında çalışan profesyonellerin ve ileri seviye oyun deneyimi elde etmek isteyen oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen Tulpar T7 V20.4; 500 GB sabit disk boyutu, 16 GB RAM kapasitesi, 17,3 inç ekranı ve 2,5 kg ağırlığıyla üstün performansı ve mobiliteyi bir arada sunuyor.          

Efsanevi Abra A5 V17.2

Kampanya kapsamında dikkatleri çeken bir diğer performans canavarı ise Abra serisinin A5 V17.2 model dizüstü bilgisayarı. Eşsiz bir oyun deneyimi sunmak için geliştirilmiş Abra A5 V17.2, bünyesindeki NVIDIA RTX3050 TI ekran kartı, Intel® Tiger Lake Core™ i5 işlemci, 500GB depolama alanı ve 8 GB RAM ile güçlü bir donanım konfigürasyonu vadediyor. 15,6 inç ekran boyutuna ve 2,2 kg ağırlığa sahip Abra A5 V17.2’in Okula Dönüş Kampanyasına özel indirim tutarı ise 1.000 TL.  

Mekân bağımsız çalışan profesyonellerin vazgeçilmezi Huma H5 V3 

Monster Notebook’un iş segmenti dizüstü bilgisayar serisi Huma ailesinin en sevilen ürünlerinden olan Huma H5 V3 ise 18 Eylül’e kadar devam edecek kampanya boyunca 500 TL indirimle satışa sunuluyor. 11. Nesil Intel® i5 işlemcisi ve Intel® Iris® Xe Graphics ekran kartıyla ofiste veya okulda ihtiyaç duyulan tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırma ayrıcalığı sunan Huma H5 V3; 15,6 inç ekran boyutu ve yalnızca 1,7 kg ağırlığıyla bilgisayarını yanından ayırmak istemeyen kullanıcılara mükemmel bir taşınabilirlik konforu sağlıyor. 

Kampanya kapsamında Huma H5 V3 serisi bilgisayarların yanında “Intel İçerik Paketi” hediye geliyor. Intel içerik paketinde PCmover Express, WinZip26, LastPass Families, McAfee AntiVirus Plus, Indie Gems 4- Pack, Star Trek Bridge Crew, Street Fighter V, Painter Essentials 7, Nero AI Photo Tagger with Nero MediaHome Standard 2021, Luminar 4, XSplit Premium Suite yer alıyor.

Monster Notebook’un geniş ekipman yelpazesi, oyuncu veya üretici fark etmeksizin her teknoloji kullanıcısının ihtiyaçlarını karşılayan ve çevresel koşullarını destekleyen bir Monster ekosistemi sunuyor. Pusat One Shot Pro Wireless Mouse, Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi, Pusat 7.1 Surround RGB Oyuncu Kulaklığı ve Pusat XL RGB Mousepad gibi oyuncu ekipmanlarının yanı sıra üstün teknoloji deneyimini desteklemek üzere geliştirilmiş kamera ve mikrofon gibi birçok ürünü barındıran Pusat bilgisayar ekipmanlarının tamamında %15 indirim fırsatı teknoloji tutkunlarını bekliyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 05:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Notebook Okula Dönüş Kampanyası başladı
İlginizi Çekebilir