1/2

Monster Tulpar T7 V4.1 dizüstü bilgisayar

Merlinin Kazanı 19.02.2015 - 10:43
Türk markasından oyun için güçlü dizüstü
Son zamanlarda, yerel markalar global markalardan daha hızlı büyümeye başladı. Monster da oyunculara yönelik dizüstü bilgisayarlar satan bir Türk markası. İsmini Türk efsanelerinden alan Tulpar T7 V4.1, oyuncu sevgilinizin size tekrar aşık olması için müthiş bir seçim. Fiyat ve performans olarak yerli üretici avantajını Monster en iyi şekilde gösteriyor.

Neden seçtik?

Monster Tulpar T7 V4.1 en üst düzey grafiklerden vazgeçemeyen ve her zaman her yerde oyun oynamak isteyenler için tasarlanmış bir performans canavarı. Ürün fırçalanmış alüminyum kasasının şıklığıyla hemen dikkat çekiyor. 3.2 kilogram ağırlığa ve 29mm kalınlığa sahip olan bilgisayar, içerisindeki güçlü donanımı olabilecek en kompakt kasaya sığdırmış.

Monster Tulpar T7 V4.1 dizüstü bilgisayar
Bilgisayarın ince olması gözünüzü korkutmasın. Tulpar T7 V4.1’in üç fanlı özel soğutma sistemi, bilgisayarı en çok zorladığınız zamanlarda bile sessiz ve serin bir çalışma performansı sunuyor. Bu sayede bilgisayarınız, ortam ısısından bağımsız olarak ideal sıcaklıkta çalışıyor.

Ürünün tasarımı, oyuncuların ihtiyaçlarına göre hazırlanmış. Günümüzde oyunculara bir ya da iki USB yuvası yetmiyor. Tulpar T7 V4.1’de, 3 adet USB 3.0 bulunuyor. Bilgisayarın güçlü donanımıyla piyasadaki her oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.