Mortal Kombat 1 hayranları için heyecanlı bir hafta olacak

Taylan Bal 18.08.2023 - 12:13
Mortal Kombat 1, 22 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Gamescom Opening Night Live etkinliğinde yer alacak.

Mortal Kombat 1 hayranları, yoğun bir hafta sonunun ardından 22 Ağustos'u da takvimlerine işaretlemeliler. Bu tarihte, Mortal Kombat 1, Gamescom Opening Night Live etkinliğinde yer alacak. Etkinliğin sunucusu Geoff Keighley, Twitter üzerinden bu haberi doğruladı. Mortal Kombat serisi, yıllardır Keighley'nin etkinliklerinde büyük bir varlık gösterdi.

Mortal Kombat 1, MK11’in devamı olacak

Mortal Kombat 1 aslında Mortal Kombat 11'in devamı niteliğinde. Yeni zaman çizelgesi olan Fire God Liu Kang tarafından yaratılan bir yeniden başlagıç olan Mortal Kombat 1, serinin hikayesini başlangıca geri götürüyor. Hayranların, Mortal Kombat zaman çizelgesinin bu sıfırlanmasına sonunda nasıl tepki vereceği zamanla gözlemlenecek. Ancak 22 Ağustos'ta gerçekleşecek Gamescom Opening Night Live etkinliğinde oyunla ilgili taze bilgilere sahip olacaklar.

Mortal Kombat 1 hayranları için heyecanlı bir hafta olacak

Bu durum, Gamescom Opening Night Live sunucusu Geoff Keighley tarafından doğrulandı. Keighley, Mortal Kombat 1'in etkinlikte yeni bir fragman alacağını ve oyun yönetmeni Ed Boon'un bizzat gelerek bunu sunacağını açıkladı. Mortal Kombat 1'in çıkış tarihi 19 Eylül olmasına rağmen, serinin hayranları bu ay için de heyecanlanacak birçok şeye sahipler. Gamescom Opening Night Live etkinliğinde yayınlanacak yeni Mortal Kombat 1 fragmanının yanı sıra, hayranlar ön sipariş betası sayesinde oyunu kendi elleriyle deneyimleyebilirler.

Ön sipariş verenler oyunu erken deneyebilecekler

Ön sipariş veren herkes 18-21 Ağustos tarihleri arasında PlayStation 5 veya Xbox Series X üzerinde Mortal Kombat 1, oyunun ön sipariş betasını deneyebilir. Mortal Kombat 1 beta sürümü yayınlandığında, hayranlar Liu Kang, Kenshi, Kitana, Johnny Cage, Li Mei ve Sub-Zero olarak çevrimiçi oynayabilecekler.

Ek olarak Kameo Fighters, Mortal Kombat 1 için yeni bir kavram ve oyuncuların savaşta yardım almak için diğer karakterleri çağırmasına olanak tanıyor. Bazı hayranlar Kameo Fighters özelliği hakkında endişelerini dile getirmiş olsa da, bu hafta sonu ön sipariş betasını oynamayı seçerlerse bu özelliği kendileri deneyimleyebilirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 10:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2023 05:20
Bir Tanya yapmışlar. Eskiden Mısırlı gibiydi. Ulan zenci yapıyorsunuz bari güzel ilik gibi yapın travesti gibi karakter yapmışlar ihtiyar bir de
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 1 hayranları için heyecanlı bir hafta olacak
İlginizi Çekebilir