Mortal Kombat 1 sızıntısıyla yeni oyun modu açığa çıktı

Taylan Bal 11.08.2023 - 14:15
Mortal Kombat 1 sızıntısı, oyunculara hikaye modunun ve çoklu oyuncu savaşlarının ötesinde eğlence sunacak yeni bir tek oyunculu oyun modunun geleceğini açıkladı.

Mortal Kombat 1, NetherRealm Studios'un popüler dövüş oyunu serisine gelen yeni bir taksit olmasıyla büyük bir heyecan yaratıyor.

Mortal Kombat 1 yeni oyun modu sızdırıldı

Mortal Kombat hayranları, geçtiğimiz hafta Mortal Kombat 1 Reptile'ı ve EVO 2023 etkinliğinde daha fazla heyecan verici sürprizi duyurarak daha fazla oynanabilir karaktere kavuştu. Reptile, geri döndü ve görünüşe göre iyi karakterlerle uyumlu, aynı zamanda Mortal Kombat: Deception'dan Ashrah ve Havik de Mortal Kombat 1 fragmanında yer aldı. 

Ateş Tanrısı Liu Kang'ın yeni bir dünya yaratması ve savaşçılara yeni bir hayat fırsatı sunmasıyla, Mortal Kombat 1, tanınmış dövüşçüleri alışılmadık rollerde hayranların karşısına çıkaracak. Ancak yeni bir sızıntı, Mortal Kombat hayranları için bu sürprizin yalnızca bununla sınırlı olmadığını ortaya koyuyor.

Mortal Kombat 1 yeni oyun modu sızdırıldı

Twitter kullanıcısı thethiny'nin ortaya çıkardığı bilgiye göre, Mortal Kombat 1'de "İstilalar" adında yeni bir tek oyunculu oyun modu yer alacak. Bu modda Mortal Kombat 1 oyuncuları, Mortal Kombat evrenlerinde seyahat edecek ve her mevsimin istilalarıyla savaşacaklar. Sızıntı daha fazla ayrıntı vermiyor. Ancak İstilalar modunun "etkileyici savaşlar" ve Mortal Kombat oyuncularının dövüşçülerini seçebilecekleri benzersiz bir karakter kadrosu sunacağını açıklıyor.

Dövüş oyunu topluluğunda tekrar eden bir tartışma, 1'e 1 savaşların ötesinde izleyici kitlesini nasıl etkileyebileceği olarak karşımıza çıkıyor. Bu yıl Capcom, Street Fighter 6'ya Dünya Turu modunu getirerek sanki oyun içi bir RPG oluşturdu. Bu arada, Mortal Kombat 1 Krypt'ı terk ederek yeni bir kilidini açma sistemi sunacak.

Mortal Kombat 1'de tek oyunculu deneyime yeni bir soluk

Mortal Kombat 1'in çıkışı yaklaştıkça, oyunla ilgili haberler ve sızıntılar daha sık görünmeye başladı. Son zamanlarda bir Mortal Kombat 1 sızıntısı, Mortal Kombat: Deception'dan Shujinko'nun bir Kameo dövüşçüsü olarak seride geri döneceğini öne sürdü. Öte yandan, oyuncuların Mortal Kombat 1'in ikinci DLC dalgasında hangi dövüşçüleri göreceğini işaret eden söylentiler zaten dolaşıyor.

Ed Boon, Mortal Kombat 1'de bir savaş geçidi olmayacağını söyledi. Ancak sızıntı, İstilalar modunun herhangi bir tür mevsim geçidi olup olmayacağı konusunda oyuncuların spekülasyon yapmasına neden oldu. NetherRealm Studios, Mortal Kombat 1'in mikro işlemlere sahip olduğunu doğruladı. Fakat bunların nasıl çalışacağına dair ayrıntılar vermedi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 22:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 1 sızıntısıyla yeni oyun modu açığa çıktı
İlginizi Çekebilir