Mortal Kombat 11'in mikro ödemeleri detaylandırıldı

Furkan Güler 15.04.2019 - 11:56
Oyunu heyecanla bekliyoruz.

Bu senenin en çok beklenen dövüş oyunlarından biri olan Mortal Kombat 11, 23 Nisan tarihinde PS4, Xbox One, PC ve Switch platformuna çıkacak. Çıkışına az bir zaman kalan Mortal Kombat 11 için düzenlenen son canlı yayın etkinliğinde ise oyunun mikro ödemeleri detaylandırıldı. Crystals adını alan oyun içi para birimi, sadece gerçek para ile satın alınabiliyor. Oyunda bulunan kozmetik içerikleri kısa yoldan elde etmek isteyenlerin yöneleceği mikro ödemelerle sadece kozmetik eşya satın alınabiliyor. Oynanışa etki etmeyen mikro ödemeler haricinde kozmetik eşyaları oyun içi para kasarak da satın alabiliyoruz.

Mortal Kombat 11'in mikro ödemeleri detaylandırıldı

Tüm bunların yanında oyun için bir dolu oynanış videosu da yayınlandı. D'vorah, Cetrion ve Kitana için yayınlanan bu oynanış videolarıyla birlikte karakterlere yakından bakıyoruz. Oyunun yeni karakteri olan Cetrion'un hikayede bir Elder God olduğunu açıklayan geliştiriciler, karakterin bu kadar güçlü yeteneklere sahip olmasına da bir açıklama getirdi.

Shinnok'ın ölümünden sonra hikayeye yeni bir Elder God katan geliştiriciler, bakalım evreni nasıl şekillendirecek?

Oynanış videoları

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 15.04.2019 12:40
Shinnok'ı niye öldürdünüz vicdansızlar?! MK10'da bütün kombolarını ezberlemiş, kendime kanka edinmiştim. Shinnok yok, Jacqui Briggs var, Allah belanızı vermeye! >:(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 11'in mikro ödemeleri detaylandırıldı
İlginizi Çekebilir