Mount & Blade: Ateş ve Kılıç sadece 15 TL!

Merlinin Kazanı 6.05.2011 - 14:50
TTNet ve PlayStore yine müjdeli haberlerle geldi
Sabah sizlere Mount & Blade: Ateş ve Kılıç'ın Steam üzerinden ön siparişe açıldığını ve fiyatının 14.99 dolar olduğunu belirtmiştik. Blin bakalım şimdi ne bulduk; daha uygun bir fiyat.

Playstore, Türk oyuncularına satış rekorları kıran oyunları en uygun fiyatla ve dünya ile aynı anda sunmaya devam ediyor!

Dünyanın en önemli oyun dergilerinden PC Gamer tarafından tüm zamanların en iyi 100 oyunu arasında gösterilen ve 1 milyona yakın satış rakamına ulaşan Mount & Blade serisinin son oyunu Ateş ve Kılıç, 3 Mayıs’ta tüm dünya ile aynı anda TTNET’in oyun platformu Playstore.com üzerinden Türk oyuncularla en uygun koşullarda buluşacak.



Ateş ve Kılıç, KDV dahil 14.99 TL'ye yalnızca Playstore'da. Ateş ve Kılıç'ı 3 Mayıs'tan itibaren dilerseniz SMS atarak, dilerseniz 3pay sistemi üzerinden mobil ödemeyle veya kredi kartınızla da kolayca satın alabileceksiniz. Cep telefonunuza gelen CD keyi Steam üzerinden aktive ettikten sonra indirip oynayabileceksiniz.

Taleworlds'ün benzersiz oyunu Warband'den sonra geliştirdiği Ateş ve Kılıç bu kez oyuncuları 17.yy'a taşıyor. Bu yüzyıl aynı zamanda ateşli silahların ilk defa savaş alanlarında etkili olarak yeraldığı ve savaşın tüm dengelerini değiştirdiği bir zaman dilimi. Ayrıca oyunda Osmanlı'ya bağlı Kırım Hanlığı'da bulunuyor!

Ateş ve Kılıç yanlızca ateşli silahlarla değil daha bir çok heyecan verici yenilikle beraber geliyor.

Satın almak için hemen Playstore.com'a girebilirsiniz!
Yorumlar 58
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mount & Blade: Ateş ve Kılıç sadece 15 TL!
İlginizi Çekebilir