Mount & Blade: Ateş ve Kılıç, Türkiye'de!

Merlinin Kazanı 6.05.2011 - 14:50
Muhteşem bir şov ile tanıtıldı!
Dünyanın en çok oynanan 25 oyunundan biri olan Mount & Blade serisinin yeni oyunu Ateş ve Kılıç’ın dünya lansmanı Ankara’da gerçekleştirildi. Tüm dünya ile aynı anda Türk oyunseverlerle TTNET’in dijital oyun platformu www.playstore.com üzerinden sunulan oyunun lansmanında Issız Adam ve Ulak filmlerinin başrol oyuncusu Cemal Hünal’ın kılıç gösterisi ve at üzerinde gerçekleştirilen şovlar, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Dünyanın en önemli oyun dergilerinden PC Gamer tarafından tüm zamanların en iyi 100 oyunu arasında gösterilen ve 1 milyona yaklaşan satış rakamına ulaşan Mount & Blade serisinin son oyunu Ateş ve Kılıç, dünyayla aynı anda TTNET’in oyun platformu Playstore.com üzerinden sunuldu.
 
Ateş ve Kılıç’ın dünya lansmanı 3 Mayıs 2011 tarihinde Ankara’da Mount & Blade’in yaratıcısı ve Taleworlds’ün kurucusu Armağan Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlendi. Issız Adam ile Ulak filmlerinin başrol oyuncusu Cemal Hünal’ın kılıç gösterisi ve at üzerinde yapılan şovlarla renklenen lansman izleyenlere keyifli anlar yaşattı.



ODTÜ Teknokent’de faaliyet gösteren Taleworlds firmasındaki Türk oyun geliştiriciler tarafından gerçekleştirilen Mount & Blade serisinin Ateş ve Kılıç adlı bu yeni oyununda Türk oyuncuların ilgisini çekecek pek çok unsur bulunuyor. Tamamen Türkçe dil desteği bulunan oyun Avrupa üzerinde geçiyor. Oyundaki harita Karadeniz'den İskandinavya ve Sibirya'ya kadar uzanıyor. Detayların renk ve keyif kattığı oyunda şehirlerin mimari şekillerinin birebir küçültüldüğü görülüyor. Binalar ve içyapılarının oldukça geliştirildiği, şehirlere gizli yer altı mahzenleri ve tünellerin eklendiği, her kültürün kendine has mimarisinin korunduğu göze çarpan detaylar arasında yer alıyor. Yeni animasyonlar ve ateşli silahların ilave edildiği Ateş ve Kılıç’ta, Osmanlı'ya bağlı Kırım Tatarları’na Türk oyuncularının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
 
Dünyada en uygun fiyata; 14.99 TL’ye
 
Oyuncular, Steam’de hala dünyanın en çok oynanan 25 oyunu içerisinde yer alan Mount&Blade serisinin Ateş ve Kılıç adlı son oyununa www.playstore.com üzerinden erişebiliyor. Tüm dünyada en uygun fiyatla sadece 14.99 TL’ye Playstore.com’dan satışa sunulan bu oyuna sahip olmak isteyen oyuncular, mobil veya kredi kartı ile ödeme yaparak oyunu hemen indirip oynamaya başlayabiliyor. MB yazarak 7979’a SMS atıldığı takdirde ise oyunun oynanabilmesi için gereken Steam CD şifresi anında cep telefonlarına iletiliyor. Detaylı bilgi için https://mb.playstore.com/ adresini ziyaret etmek yeterli oluyor.

-Basın Bülteni
Yorumlar 29
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2015 15:10
US Dollar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mount & Blade: Ateş ve Kılıç, Türkiye'de!
İlginizi Çekebilir