Muhammed Ali WWE Champions oyununa katılıyor

Taylan Bal 3.08.2023 - 13:24
26 yıl sonra, Muhammed Ali bir kez daha bir güreş oyununda boy gösteriyor. Bu kez WWE Champions mobil oyununda sınırlı bir süre için oynanabilir bir karakter olarak oyuna ekleniyor.

Bu hafta, efsanevi boksör Muhammed Ali, ilk WrestleMania etkinliğindeki ünlü görünümüne ithafen WWE Champions oyununa katılıyor. 

WWE'den efsanevi isim Muhammed Ali hamlesi

Boks ve profesyonel güreş genellikle farklı spor dallarıdır, ancak geçmişte boksörler, WWE'ye konuk olarak katılmış ve yıldız güreşçilere ringde birkaç rauntluk meydan okumalarda bulunmuşlardı.

Bu türden en ünlü örneklerden biri, 1985 yılında gerçekleşen ilk WrestleMania etkinliğinde yaşanmıştı. Muhammed Ali, Hulk Hogan ve Mr. T ikilisi ile "Rowdy" Roddy Piper ve "Mr. Wonderful" Paul Orndorff takımı arasındaki ana etkinlik maçının özel konuk hakemi olarak görev almıştı.

Muhammed Ali'nin WWE Champions'daki oyun hikayesi

Muhammed Ali'nin bokstaki etkisi tartışmasızdır. Bu efsanevi olimpiyat şampiyonu ve eski dünya ağır siklet şampiyonu, tüm zamanların en büyük dövüşçülerinden biri olarak kabul edilir. Dolayısıyla, Super Nintendo ve Sega Genesis dönemlerinden itibaren birçok video oyununda yer almıştı. 

Özellikle 2000'lerin başında EA'in Fight Night serisinde oynanabilir karakter olarak da yer aldığı biliniyor. Daha şaşırtıcı bir oyun rolü ise, Japonya'ya özel Virtual Pro Wrestling 64 oyununda Antonio Inoki için kilidini açılabilir karakter olarak yer almıştı.

WWE Champions'da Muhammed Ali kilidini açma şansı

31 Temmuz'dan 4 Ağustos'a kadar "Sting Like A Bee" Solo Yarışmalarını tamamlayarak Muhammed Ali’nin kilidini açabilirsiniz. 2017 yılında Android ve iOS için piyasaya sürülen WWE Champions, oyuncuların düşen taşları eşleştirerek rakiplerine saldırdığı ücretsiz bir bulmaca RPG oyunudur. Oyundaki oynanabilir karakterler, WWE'nin aktif ve efsanevi süperstarlarını içermektedir. Bunlar arasında WWE 2K23 kapağı yıldızı ve Showcase Mode temel karakteri John Cena da bulunmaktadır.

Muhammed Ali gibi bir efsanenin, boksa olan etkisi ve özel konuk görünümü ile hem boksu hem de profesyonel güreşi şekillendirdiği de düşünülüyor. WWE Champions'da "Kelebek gibi uçan ve arı gibi sokan" Ali'nin kilidini açmak isteyen hayranlar, bu efsanevi ismi oyun içinde oynama fırsatını kaçırmamak için fazla vakitleri olmayacak. Çünkü Ali yalnızca bu hafta boyunca oyunda bulunacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2023 07:48
Muhammed Ali ve WWE ne alaka? Üç kuruş fazla para kazanacaz diye yaptıkları saçmalığa bak arkadaş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2023 11:28
Ufc ye de bruce lee yi koymuşlardı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Muhammed Ali WWE Champions oyununa katılıyor
İlginizi Çekebilir