Mythos açık beta bugün start aldı

Merlinin Kazanı 13.04.2011 - 08:47
Mythos artık açık ve net!
Mythos un bugün start alan Açık Betasında oyuncuları açık zindanlar, sandıklar ve yarıklar bekliyor! Şu an’a dek kaydolan 100.000’den fazla kişi ve tüm diğer Mythos çılgınlarına, bugün öğle saatleri itibariyle tüm sunucuların kapıları sonuna kadar açıldı. Artık oyuncuların avlayacakları tek anahtar zindanlardaki hazine sandıklarını açabilecekleri maymuncuk anahtar olacak.

28 Nisan’da gerçekleşecek resmi start’a dek Hack’n’Slash MMO‘nun Lokalizasyon ve İnce Ayar’ı geliştirilecek. Ayrıca seviye avcılarına önümüzdeki iki hafta süresince taze kan var – hem de buz gibi. Oyuncular seviye limitinin 27’den 50’ye yükseltilmesi ile ilk defa kar kaplı Gölge Tepelerine ayak basabilecekler.

Mythos açık beta bugün start aldı

Mythos hakkında

Mythos başarılı konsepti Hack’n’Slash‘ i aksiyon yüklü bir Online-Rol-Oyunu ile birleştiriyor. Oyuncular Mythos’ta sanal Fantezi-Dünyasını karikatür atmosferinde yaşıyor, çeşitli zindanlarda sayısız Canavar avlıyor ve diğer oyuncularla karşılaşmalarda heyecan dolu („Oyuncuya-karşı-Oyuncu„) PVP-düellolarına giriyorlar. Bireyselleştirilibilen dört ırk ve üç karakter sınıfı da mevcut. Aslen Flagship Stüdyolarınca geliştirilen Mythos, 2009’dan günümüze kore menşeili Yayımcı HanbitSoft tarafınca sürdürülmekte ve Avrupa Yayımı için hazırlandı. Frogster Mythos’u beş dilde yayımlıyor; Almanca, İngilizce, Lehçe, Fransızca ve Türkçe.

Özellikler
•    Hack’n’Slash, Online-Rol-Oyunu ile buluşuyor
•    Sayısız, rastgele yaratılan Zindan ve Ögeler
•    Güçlü Zanaat- ve Öge-Güncelleme-Sistemi
•    Özelleştirme imkanı tanıyan dört Irk ve üç Karakter Sınıfı
•    Tek başına ya da gruplar halinde zorlayıcı PVP-Dövüşleri
•    Yeni oyun içerikleri ile sürekli ve geniş çaplı, bedava güncellemeler
•    Aylık abone ücreti yok, bedava indirilebilecek oyun yazılımı

- Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mythos açık beta bugün start aldı
İlginizi Çekebilir