Nakrum geliyor

Merlinin Kazanı 18.03.2011 - 09:15
Savasim ve Son Savaş’ın yapımcılarından, yeni nesil browser oyunu
İlk Türk yapımı browser oyunu Savasim (2004) ve ilk mobil destekli browser oyunu Son Savaş’ın (2007) yapımcıları tarafından geliştirilen “yeni nesil” browser oyunu Nakrum yakında kapalı beta yayına başlayacak. Oyunla ilgili her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz internet sitesi https://www.nakrum.com Mart ayının son günlerinde hizmete girecek. Oyunun yayıncılığını daha önceden Son Savaş, Garanti Arkadaş, Müzik.Net ve Ringofon gibi büyük projelere imza atmış Cetech üstlenecek.

    Nakrum, gelişen bilişim teknolojilerini en iyi şekilde kullanmak için tasarlanmış, yine ekibimiz tarafından geliştirilen, Silverlight tabanlı yeni bir browser oyun motoru üzerine geliştiriliyor. Bu oyun motor, daha önceden browser oyunlarında kullanıcılarımıza yaşatamadığımız, daha çok “kutu oyunlarından” alışık olduğumuz bir çok özelliği sistemimize dahil etmemize imkan tanıyor. Performans olarak da önceki nesil oyunlardan çok daha başarılı sonuçlar alıyoruz. Üstelik oyunu oynamak için, günümüzde zaten son derece yaygın olan Silverlight eklentisi harici herhangi bir yükleme gerekmeyecek.     

Nakrum geliyor
Uzun zaman önce, evrenin en güçlü iki ırkı Fornax ve Alpha halkları barış içerisinde yaşam sürerken, bazı dış etkenler sonucu büyük bir savaşa girmişlerdir. Bu büyük savaştan sonraki dönemdeki evrendeki uzak bir gezegende birbirleriyle ve Azur halkıyla savaşlarını konu alan oyunun senaryosuna, internet sitesinden veya www.facebook.com/Nakrum adresindeki fan sayfasından ulaşabilirsiniz.

Nakrum, oyuncularını browser oyunları için hazırlanmış en büyük oyun haritası üzerine yerleştirecek ve kullanıcılar bu harita üzerinde gezerek, diğer oyuncuların şehirlerine ulaşabilecekler. Bunun yanı sıra oyuncuların ittifaklar, silah ve hammadde ticaretiyle sosyal iletişim içerisine girmelerini sağlayacak oyun sistemi, aynı zamanda gelişmiş bir sohbet ve mesajlaşma sistemini de içerisinde barındıracak. Ayrıca görev ve başarı sistemleri ile kullanıcının istediği her an oyunda vakit geçirebilmesini sağlanacak. Açık beta ve sonraki süreçte Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle hizmet verecek oyunun bu yılın 3. çeyreğinde yayına başlaması planlanıyor.

- Basın Bülteni

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 20:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nakrum geliyor
İlginizi Çekebilir