Narcos çalışanı Meksika'da öldürüldü!

Ersin Kılıç 18.09.2017 - 11:36
Yeni sezon çalışmaları için ülkeye giden dizi çalışanından kötü haber geldi

Netflix üzerinden yayınlanan Narcos, son dönemin en popüler dizileri arasında gösteriliyor. Pablo Escobar'ın hayatından bir kesit anlatan ve daha sonra yoluna üstlendiği gibi diğer karteller (Cali) ile devam eden dizinin 3. sezonu geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Hali hazırda Netflix'in de en başarılı projelerinden biri olan seri doğal olarak yeni sezon çalışmalarına da başlamış durumda.

İşte yeni sezon için düğmeye basan Netflix, üzücü bir haber ile adeta sarsıldı. Dizinin yeni sezon çekimleri için lokasyon çalışmaları yapan Carlos Munoz Portal isimli çalışan Meksika'da ölü bulundu. Dizinin mekan sorumlusu olan ve ülkede çalışmalarına başlayan Portal'ın henüz belirlenemeyen kişiler tarafından öldürüldüğü rapor edilmiş. Portal'ın kullandığı araç ülkenin suç oranı en yüksek bölgelerden biri olan San Bartolo Actopa yakınlarında bulunmuş. 

Netflix'ten konu ile ilgili açıklama geldi

Bu üzücü haber sonrası bir açıklama yapan Netflix, yaşanan olaydan dolayı son derece üzüldüklerini dile getirmiş. Firma ayrıca yaşanan bu sarsıcı olaydan sonra ailesinin acılarını paylaştıklarını da açıklamaya eklemiş. Daha önce farklı projelerde de aynı görevi üstlenen ve 37 yaşındaki Carlos Munoz Portal cinayeti ile ilgili soruşturmanın ise devam ettiği belirtilmiş. 

Narcos çalışanı Meksika'da öldürüldü!

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2017 13:11
Ne pislik şeyler yaşanıyor orada buda bir şey mi ben Trump'ın yerinde olsam duvar değil üs yaptırırdım
_giray_
_giray_ 18.09.2017 18:10
He yav tabii İngiltere daha ABD'nin desteği olmadan uçak gemisi yapamıyor ama adamlar İllümemati :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2017 14:44
onlarda üs yaptırıyor ama başka ülkelerin içine yaptırıyor truva misali,isterse uzay üssü yaptırsın ingiltere zamanı geldiği vakit amerikayıda bölecek,tıpkı şuan bizi ve ispanyayı bölmeye çalıştıkları gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2017 16:20
Biz burada yabancıları sevmeyiz dostooğooom.. siz öyle kartel martel ifşa etme işlerine girerseniz sonucu da bu olur. Doğal..
Kalan Karakter: 300 Gönder
EmreKLC
EmreKLC 18.09.2017 16:05
yazı boyutunu biraz daha küçültünde okuyamayalım :S gözlerim ağrıdı okurken merlin lütfen :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narcos çalışanı Meksika'da öldürüldü!
İlginizi Çekebilir