Narcos'un üçüncü sezon fragmanı yayınlandı

Furkan Güler 18.07.2017 - 11:53
Dikkat! Haber sürpriz bozan içerir.
Netflix'in en çok takip edilen serilerinden bir tanesi olan Narcos'un 3. sezonuna ait kısa bir fragman geride bıraktığımız günlerde yayınlandı. İkinci sezonun sonunda Pablo Escobar'ın ölümüne şahit olmuştuk. DEA ajanları Javier Pena ve Steve Murphy'nin ortak çalışması sonucunda dağılan Escobar Karteli'nin yerini bu sefer Cali Kartel'i alıyor. Yayınlanan fragmanda Cali Karteli'nin ülkede ve Amerika'da ne kadar güçlendiği dikkatleri çekiyor. Dizi, yaşanmış gerçek olaylara dayandığından hikayenin sonunu biliyoruz. Ancak Netflix'in sağladığı prodüksiyon kalitesi ve sağlam oyuncu kadrosu yüzünden Narcos'un yeni sezonunu tüm sevenleri heyecanla bekliyor.


Diğer bir yandan DEA ajanı Steve Murphy'i canlandıran Body Holbrook'un üçüncü sezonda yer almayacağını belirtelim. Game of Thrones'ta ünlenen Pedro Pascal'ın canlandırdığı karakter Javier Pena ile kimin omuz omuza mücadele vereceği henüz açıklanmadı. Fragmanın sonunda Narcos'un 1 Eylül tarihinde izleyicileri ile buluşacağını görüyoruz. Son olarak dizi çekimlerinin bir kısmının Brezilya'da yapıldığını hatırlatalım. Görüşünüşe göre Pablo Escobar'ın sonunun gelmesinde büyük rol oynayan Cali Karteli, Escobar'ın kurduğu dağıtım ağının yeni sahibi olacak. Escobar'ın ölümünden sonra Güney Amerika'ya korku salan Cali Karteli'nin sonu nasıl gelecek, hep birlikte göreceğiz.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2017 00:18
Spoiler'i de Türkçeleştireceğiz diye saçma sapan bir başlık atmışsınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2017 15:42
kolombiya yönetimi ,escobara ne kadar karşıymış gibi görünse de escobar sayesinde medellin şehrinin su ,kanalizasyon altyapısının tamamını yaptırabildi ,yeni toplu taşıma araçları satın aldı ,mahallede spor okulları ,her öğrenciye kıyafet ,eşorfman vb. ihtiyaçlarını senelerce karşıladı ,
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2017 14:25
narkoz al narkoz ver :P
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narcos'un üçüncü sezon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir