Naruto Shippuden oyunları Nintendo Switch platformu için geliyor

Furkan Güler 24.02.2018 - 00:39
Dattebayo!

İlk olarak eski nesil konsollar olan PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkan, daha sonrasında PC platformuna, daha sonrasında ise yeni oyunları ile PlayStation 4 ve Xbox One’ı renklendiren Naruto Shippuden oyunları Nintendo Switch için geliyor. Naruto Shippuden hikayesini oyunlar ile anlatan geliştirici ekip, neredeyse 100’den fazla karakter oynanabilir bir şekilde kontrolümüze veriyordu. 

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy, Switch’e geliyor

Naruto: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, and Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 oyunlarını Nintendo severler ile buluşturmak isteyen Bandai Namco, oyunlara çıkmış olan indirilebilir içerikleri de Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy paketine dahil edecek.

Gerçek zamanlı etkinlikler eşliğinde seride gördüğümüz büyük dövüşlerin aynısını oyunlara aktaran geliştiriciler, aynı zamanda oyunlara çevrimiçi destek de sunmayı planlıyorlar. Şu anda Boruto evreni ile devam eden anime serisine yönelik hala oyun geliştirilmeye devam ediyor. Naruto to Boruto: Shinobi Striker ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Bandai Namco, bakalım Nintendo fanlarını Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy ile sevindirebilecek mi? Paketin fiyatı ise henüz belli değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2019 19:03
https://discord.gg/6q37DH8 beyler narutocular bekliyoruzzz waifu da burada
Kalan Karakter: 300 Gönder
Unrvlld
Unrvlld 24.02.2018 23:11
Adamlar zaten bir tane oyun yaptılar. Her defasında bir iki karakter ekleyip efektleri değişerek aynı oyunu farklı adlarda sattılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naruto Shippuden oyunları Nintendo Switch platformu için geliyor
İlginizi Çekebilir