'Naughty Dog'dan ayrılmak hayatımda verdiğim en iyi karar'

Hakan Hervenik 18.01.2018 - 15:19
Bruce Straley'den Naughty Dog açıklaması.

The Last of Us ve Uncharted 4'ün direktörü Bruce Straley, Final Games Podcast isimli katıldığı programda, Naughty Dog'dan ayrıldıktan sonra iş hayatında ne gibi değişiklikler yaşadığını belirtti. Sunucu Liam Edwards'a açılan Straley, Naughty Dog'da geçirdiği son gününden bahsetti.

Bruce Straley'den Naughty Dog açıklaması

" Her zaman birinin beni kabul etmesini istiyordum. 'Dostum sen iyisin. Sen değerlisin' gibi. Naughty Dog'daki son günümde bütün takım bir araya gelip benim için bir etkinlik düzenledikleri zaman çok mutlu olmuştum. Aynı zamanda kabul edildiğiniz bir yerden ayrılmak çok üzücü. Aradığım duygusal güvenceyi sonunda bulmuştum ve bunu söylemek biraz zor ama, aynı zamanda en duygusal, en güzel ve en değerli deneyimlerimi Naughty Dog'da edindim. İnsanların hayatında bir etkiniz olması kariyeriniz için güzel bir başarı.

Naughty Dog'dan ayrılmanın hayatımda verdiğim en iyi karar olduğunu söylemek biraz garip. The Last of Us, bir çok fikrin birleşimiydi ve gerçekten harikaydı. Uncharted 2 ile ödül kazanınca da insanın gelecek hakkındaki düşünceleri de netleşiyor. Bu hedef de beni çok daha iyi oyunlar yapmaya yönlendirdi."

Bruce Straley, 18 yıl Naughty Dog'da çalıştıktan sonra stüdyodan ayrıldı. Kendisi, The Last of Us ve Uncharted serisinde yer aldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
'Naughty Dog'dan ayrılmak hayatımda verdiğim en iyi karar'
İlginizi Çekebilir