NBA 2K19 Oynadık!

Ahmet Özçilingir 15.09.2018 - 11:50
NBA 2K19 ile parkelere adım atıyoruz

Basketbol severlerin her sene merakla beklediği NBA 2K, bu sene NBA 2K19 ile yine oldukça iddialı. Merlinin kazanı ekibi olarak NBA 2K19'u oynadık. NBA 2K19'da bu sene hangi yenilikler karşımıza çıkacak, oyunun atmosferi nasıl, PlayStation 4 Pro'da NBA 2K19 nasıl görünüyor, kısaca değerlendirdik. 

NBA 2K19 Oynadık

Merlinin kazanı ekibi olarak basketbol parkelerine adım attık. NBA 2K19 oynadık.  Housten Rockets ve Philadelphia 76 ears karşı karşıya geliyor. Sonuçta dostluğun kazandığı bu videomuza özellikle, NBA 2k19'un PlayStattion 4 Pro performansına da göz atabilirsiniz.

Basketbol severler için Eylül ayı ayrı bir önem taşıyor. Hem yaklaşan NBA sezonu hem de basketbol oyunlarının çıkış yapması, basketbol heyecanının arttırıyor. Bu sene 11 Eylül tarihi ile çıkış yapan NBA 2K19 ile yine basketbol salonlarının atmosferi, evimizin içine kadar giriyor. NBA 2K19, çevrim içi ve çevrim dışı içerikleri ile bu sene yine dopdolu. Özellikle NBA 2K19'un en çok oynanan oyun modu My Career yine oyuncuları içine çekmeyi başardı. Kendi karakterimiz yarattığımız My Career modunda yenilikler oyuncuları bekliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2018 01:14
Shadow of the Tomb Raider'ı incelemeyi düşünüyor musunuz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2018 23:20
Bu 2 kişi biraz küçük kalmış fifa da turnuva yapın koca merlin 2 kişi turnuvamı yapıyorsunuz. Murat abiyide alın dokuz yada on kişi turnuva yapın eski merlin gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2018 19:19
Furkan Sakoğlu baya değişmiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
biarkiessi
biarkiessi 15.09.2018 18:24
Selamlar Merlinin Kazanı.
NBA 2K19 deneme maçı attığınız videoyu izledim ve canımı sıkan bir durum ile karşılaştım. Merlinin Kazanı yıllarca sevgiyle takip ettiğim bir site. Yeni üye oldum ve bu tür forum vb sitelerde çok bulunmam. Bu da belki benim eksikliğimdir. Neyse.. Videoda inceleme yapan Furkan isimli arkadaşın hangi amaçla bünyenizde yer aldığını anlamış değilim. Tüm söylemleri ne oyunculuk, ne gazetecilik ne de medya bilgisi içermeyen boş, sokaktaki insanın günlük yaşantısında kullandığı tespitlerden öteye gidememiş. Tabi tespit demekte zor.

Şimdi en can alıcı kısımdan bahsedeceğim.

Muhabbetin bir kısmında Lebron James'in tweetlerinden bahsediyor bu arkadaşımız. Ben böyle hesap görmedim ne kadar boş sadece ayakkabı paylaşıyor gibi cümleler kuruyor. Yanındaki arkadaşımızda onu uyarıyor bunlar pazarlama çalışması diye ama Furkan arkadaşımız dünyadan birhaber. Şimdi soruyorum çalıştığı sektör gereği medyanın parametrelerinin nasıl işlediğini bilmeyen ( bahsi geçen durum en basit tekniklerden biri ) biri nasıl olur da bir medya kurumunda bizlerin önüne çıkarılır. Kimsenin ekmeğiyle derdim yok kendisini ya da firma içerisinden birisini tanımıyorum. Benim derdim önümüze çıkardığınız insanların, yorum yaptıkları konularda bizlere bir bilgi ve ya kültür aktarmasını beklerim; fakat daha yaptığı işi ve işleyişi bilmeyen insanları izleterek bize vakit kaybettirmenize gerçekten üzüldüm. Söylediğim gibi arkadaşımızı tanımıyorum ama tavsiyem medya, reklam, sanat, kitle iletişimi gibi kavramlar üzerine daha çok okumalı ya da başka bir sektöre geçiş yapmalı. Bizlere lütfen içi boş incelemeler ile gelmeyin. Bu kadar yazmamın da sebebi üzüldüğümdendir. Zaten ülkede işini düzgün yapan insanlar yetişmiyor bari sizler böyle genç arkadaşlarımızı belli bir seviyeye gelmeden ekranların önüne atıp bir şeyler başarıyormuş izlenimi oluşturmayın. Onlara yazık etmiş olursunuz. Saygılar..

------------------------------------------

Merhaba,

Öncelikle olumlu eleştirileriniz için teşekkür ederiz. Kendisine eleştirilerinizi ileteceğim.

Sadece düzeltmek istediğim bir konu var. Bu bir inceleme videosu değildir. Oyunun video incelemesi bu akşam yayında olacaktır.

Teşekkürler
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA 2K19'da Kozlarımızı Paylaştık
İlginizi Çekebilir