NBA 2K22 duyuruldu. Kapak yıldızları belli oldu

Ersin Kılıç 15.07.2021 - 12:00
NBA 2K22 özel baskı kapakları NBA'in 75. Yıldönümü şerefine basketbolun mirasını kutlamak için dünyaca ünlü sanatçı Charly Palmer tarafından yapıldı

NBA 2K22 duyuruldu. 2K Games yaptığı açıklama ile oyunun duyurusuna imza attığı gibi farklı sürümler için kapak tasarımlarını ve bu kapaklarda yer alan yıldızları da açıkladı. Buna göre Luka Doncic ve NBA skor efsaneleri Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki ve Kevin Durant duyurusu yapılan NBA 2K22 kapak oyuncuları oldular. Firmanın yaptığı resmi açıklama ve oyunla ilgili ilk detaylar şu şekilde;

NBA 2K22 duyuruldu. Kapak yıldızları belli oldu

2K, son 20 yılın en çok puan alan ve en çok satan NBA video oyunu simülasyon serisinin bir sonraki oyunu olan NBA 2K22 için kapak sporcularının tam listesini duyurdu. Küresel fenomen ve iki kez NBA All-Star olan Luka Doncic, Standard Edition ve Cross-Gen Digital Bundle 'ı süslerken, NBA'in en etkili uzun boylularından üçlüsü Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki ve Kevin Durant sporcuların her birinin oyunu nasıl değiştirdiğini gösteren premium NBA 75th Anniversary Edition kapağında yer alacaklar.

NBA 2K22'nin tüm sürümlerinin şu anda dünya çapında 10 Eylül 2021'de piyasaya sürülmesi planlanıyor ve bugün ön sipariş için hazır. Sınıfının en iyisi görsel sunum ve oyuncu yapay zekası, tarihi takımlar ve çok çeşitli basketbol deneyimleri sunan NBA 2K22, tüm basketbol evrenini oyuncunun ellerine bırakıyor.

Doncic, “NBA 2K22'nin küresel kapağını yapmak benim için özel” diyor. “Sloven bayrağının renklerini onurlandıran özel bir kapakta ülkemi temsil etmekten gurur duyuyorum. Basketbol bana çok şey verdi ve bu yıl dünyanın dört bir yanındaki küçük çocukların hayatlarına dokunmak için 2K Foundations ile birlikte çalışmaktan ve yardımda bulunmaktan heyecan duyuyorum.”

Bu yıl NBA 2K22, oyunun dijital ve fiziksel formatlarda üç sürümünü sunacak: Standard Edition, Cross-Gen Digital Bundle ve özel bir NBA 75th Anniversary Edition:

  • Standart Sürüm, önceki nesil platformlarda (PlayStation 4, Xbox One konsolları, Nintendo Switch ve PC) ve yeni nesil konsollarda (PlayStation 5 ve Xbox Series X|S) oynanabilir;
  • Cross-Gen Digital Bundle, oyunculara aynı PlayStation ve Xbox konsolları içinde önceki ve yeni nesillerde Standard Edition'a erişim izni verecek;
  • NBA 2K22 NBA 75th Anniversary Edition, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC için mevcut olacak. PS4/PS5 ve Xbox One/Xbox Series X|S platformları için hem Cross-Gen Digital Bundle hem de NBA 75th Anniversary Edition için çift nesil erişim dahildir ve aynı konsol ailesi içindeki her konsol neslinde oyunun bir sürümünü sağlar. Nintendo Switch için NBA 75th Anniversary Edition, yalnızca EMEA bölgesinde dijital formatta satışa sunulacak.

NBA 2K22 duyuruldu. Kapak yıldızları belli oldu

NBA 75th Anniversary Edition, 75 yılda ligde devrim yaratan, ligin en ikonik uzun adamlarından üçünü kutluyor:

  • Hall of Famer, altı kez NBA Şampiyonu ve altı kez MVP ve tüm zamanların NBA sayı lideri, patentli Skyhook'undan sosyal konulardaki aktivizmine kadar bugünün oyununu hâlâ etkileyen bir efsane olan Kareem Abdul-Jabbar;
  • 14 kez All-Star, NBA Şampiyonu ve MVP Dirk Nowitzki, yalnızca basketbolun küresel genişlemesini değil, aynı zamanda prototipik nokta atışçı büyük adamı olarak oyunun kendisinin evrimini de temsil ediyor;
  • 11 kez All-Star, lig MVP'si ve iki kez NBA Şampiyonu olan, başlı başına bir efsane olan ve ligdeki türünün tek örneği varlığıyla tanınan Kevin Durant, üçüncü kez bir NBA® 2K kapak sporcusu olarak ortaya çıkıyor.

NBA 75th Anniversary Edition ve Cross-Gen Digital Bundle, güzel sanatlardaki çalışmaları karmaşık kompozisyonlar ve benzersiz bir teknik ve stille tanımlanan Atlanta merkezli sanatçı Charly Palmer tarafından boyanmış kapak sanat eserlerini içeriyor. Palmer'ın çalışmaları ülke çapında sergileniyor; en son Temmuz 2020'de TIME Dergisi'nin kapağı olarak dalgalanan “Amerika Değişmeli” başlıklı “Sivil Haklar” serisi resim ve kompozisyonlarıyla tanınıyor.

NBA 2K22 duyuruldu. Kapak yıldızları belli oldu

NBA 2K Küresel Pazarlama Stratejisi Başkan Yardımcısı Alfie Brody, “NBA 2K kapağı her zaman hikaye anlatımı için bir araç ve sporcuların benzersiz ve çeşitli geçmişlerini sergilemenin bir yolu olmuştur” diyor. “Basketbol oyununun etrafındaki kültür canlıdır ve coğrafi sınırları aşar. Bu yıl, bu küresel çeşitliliği Charly'nin harika, türünün tek örneği sanatıyla sergilemek istiyoruz."

2K ayrıca önümüzdeki haftalarda, özelliklere ilk bakışlar, film müziği gösterimi, canlı hizmet güncellemeleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere NBA 2K22 hakkında ek duyurular yayınlayacak. Sürekli genişleyen içeriği ve en tutkulu basketbol topluluklarından biriyle basketbol, ??NBA 2K'da asla durmaz.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2021 13:07
Hah siyah kadın şarttı biz oyuncuların %98'i olarak bunu bekliyorduk asırlardır :):):):) O değil de yıllar sonra beyaz bir nba yıldızı görmek beni çok ama çok şaşırttı, adam herhalde eşcinsel ya da başka bir sjw özelliği var ondan eklediler.. Yoksa nba kapağı kiiim beyaz bir basketçi kim :)
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2021 18:16
Umarım sende üremezsin değişik canlı. O nasıl hakaret la işine gelmiyorsa karşı argüman sun, ne hemen sallıyorsun. Ailen bu yaşına kadar hiç bir şey öğretmedi? Varsa bir düşüncen, kendi yorumunu kat, sebebini sun ve eleştir. Anca hakaret sallarsın, esas sen boşsun ve etrafındaki insanlara acıdım.
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2021 22:45
İşte Luka bu kadar iyi bir oyuncuydu diye anlatırız ilerde.
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2021 18:02
Hocam net kalitesiz insan olarak basda geliyorsunuz sizin gibi insanlar umarim uremez basketden de zerre anlamadiginiz belli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2021 22:09
Oyun bu sene de PC için next-gen grafiklerle çıkmayacakmış. Next-gen çıksaydı PC'ye alacaktım. Bu arada Fifa'da PC'de next-gen olmayacakmış. EA PC oyuncularını iplemiyor. Büyük hayal kırıklığı oldu.
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2021 16:21
Boşuna üzülme kardeş next gen dedikleri de next filan değil zaten. Yine aynı halı saha görüntüsü , yine çizgi film tipli oyuncular. Yanlış anlaşılmasın PES daha iyi demeyeceğim. O doğrudan çöp kategorisinde zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2021 22:45
Kapakta herhangi birisi olsa ne olacak? Kapak olmasa ne olacak? Saçma saçma haraketler aynısı fifa içinde geçerli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MKY
MKY 15.07.2021 19:29
Luka Magic
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA 2K22 duyuruldu. Kapak yıldızları belli oldu
İlginizi Çekebilir