Need for Speed yeni oyun çıkış tarihi duyurulacak

Atıf Doğan Özcan 5.10.2022 - 10:19
EA’nın sevilen yarış serisi Need for Speed yeni oyunu çıkış tarihi resmen açıklanacak. Artık oyun için geri sayım başlatılmış oldu.

Electronic Arts’ın sevilen yarış oyunu serisi olan Need for Speed yeni oyunu çıkış tarihi için resmi bir fragman duyurusu yapıldı. Son oyunun yayınlamasının üzerinden geçen üç koca seneden sonra yepyeni bir içerikle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Need for Speed yeni oyunu tarih ve saat detayı verildi

Electronic Arts milyonlarca hayranı olan sevilen yarış oyununun en güncel olanı Need for Speed: Heat’ın çıkışının üzerinden tam üç sene sonra yeni bir oyunlar sevenlerinin karşısına çıkıyor. Yeni oyunun ismi önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan bir fragman ile resmi olarak onaylanmış olacak. Yeni oyunun ismi konusunda çok az bir detay verilmiş olsa da bu konuyla alakalı çok fazla sızıntı zaten paylaşılmıştı.

Need for Speed yeni oyunu çıkış tarihi duyurulacak

Oyunun tanıtılacak olan fragmanı için firma, YouTube’da bir prömiyer planladı bile ve yüzlerce Need for Speed hayranı, oyunla ilgili bütün konuları tartışmak üzere prömiyer öncesinde sohbete başladılar bile. Yeni oyun öncesinde belki de tekrardan oyuncuları oyuna geri çekebilmek adına yapılmış bir hamle olarak, Need for Speed: Heat Eylül ayında PS Plus abonelerine ücretsiz olarak verildi. 

Tanıtım fragmanı şu anda 6 Ekim 2022’de TSİ 18:00’da yayınlanacak ve yaklaşan oyunun içeriği hakkında nispeten az bilgi paylaşılmış olsa da, geçtiğimiz günlerde oyun hakkında yakın bir zamanda fragman paylaşılacağını belirten ve onun adının Need for Speed: Unbound olacağını söyleyen bir sızıntı gelmişti. Fragman kısmını doğru bildiği için gözler şimdi oyunun isminde bakalım onu da doğru bilecek mi? Ayrıca sızıntı içeriğinde 2 Aralık 2022 tarihide söylenmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Need for Speed yeni oyun çıkış tarihi duyurulacak
İlginizi Çekebilir