Netflix filmi Devil All the Time, yıldız kadrosuya öne çıkıyor

Ersin Kılıç 4.08.2020 - 16:22
Önümüzdeki ay Netflix üzerinden yayınlanacak olan The Devil All the Time filmi önemli isimler ve zengin oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekiyor.

Netflix'te yayınlanacak olan The Devil All the Time filminden ilk görseller gelmeye başladı. Kadrosunda Tom Holland, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Sebastian Stan, Mia Goth, Bill Skarsgård, Eliza Scanlen, Haley Bennett, Jason Clarke, Riley Keough ve Gabriel Ebert gibi oldukça önemli oyuncuları barındıran The Devil All the Time filmi 16 Eylül'de yayınlanacak.

Netflix filmi Devil All the Time, yıldız kadrosuya öne çıkıyor

Zengin kadrosu ile öne çıkan filmin ilk görüntüleri The Entertainment Weekly tarafından yayınlandı. Donald Ray Pollock'un 2011 yılında yayınlanan aynı isimli romanından uyarlanan filmde Amerika'nın taşra bölgelerinde geçen bir hikayeye tanıklık edeceğiz. 1940'lı yılların sonunda 60'lı yıllara kadar devam edecek olan bu hikaye örgüsünün merkezinde ise Tom Holland'ın canlandırdığı Arvin Russell karakteri yer alacak.

Filmde ürkek bir çocukluktan şiddete meyilli bir adama dönüşen Arvin'in hikayesinin yanı sıra yan karakterlerin hikayelerine de değinilecek. Filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda Paulo Campos ile senaryosunu da yazan Antonio Campos oturuyor. Campos daha önce Afterschool, Simon Killer ve Christine gibi filmlerin yanı sıra The Sinner gibi serilerde de görev almıştı. 

Filmin yayınlanan görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Netflix'te yer alan açıklaması ise şu şekilde; Bu sürükleyici gotik Orta Batı hikâyesinde uğursuz karakterler, sevdiği insanları korumak için her şeyi yapmaya hazır genç bir adamın (Tom Holland) etrafında birleşir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2020 16:39
bu tom mudur nedir? trumpın akrabası mı la? acun gibi her taşın altından çıkıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix filmi Devil All the Time, yıldız kadrosuya öne çıkıyor
İlginizi Çekebilir