Netflix'in ilk Türk dizisi için ünlü bir isimle anlaşılmış!

Ersin Kılıç 5.06.2017 - 13:21
İçerde misin?
Ülkemizde de resmi olarak yayın hayatına başlayan netflix platformu, geçtiğimiz günlerde özel bir sunum yapmış ve bu sunumda platform için özel olarak hazırlanan ilk Türk dizisinin müjdesini de vermişti.Bazı dedikodular ortaya çıksa da dizinin süper güçleri olan bir karakter üzerine odaklanacağını öğrenmiştik.

Drama türündeki dizinin konusu şu şekilde açıklanmıştı: “Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.”

Netflix'in ilk Türk dizisi için ünlü bir isimle anlaşılmış!

Bugün ise dizinin başrol oyuncusuna dair kesin olmasa da önemli bir haber ortaya çıktı. Hürriyet köşe yazarlarından biri olan Onur Baştürk, Netflix'in ilk Türk dizisi için Çağatay Ulusoy'a teklif götürdüğünü köşesine taşıdı. Şu sıralar İçerde dizisinde yer alan ünlü oyuncununbu projede yer alabileceği belirtilmiş. Bununla birlikte proje ile alakalı önemli detaylar da belirlenmiş.

Baştürk'ün yazısına göre dizinin konusu hem günümüz hem de Osmanlı döneminde geçecek. Çağatay Ulusoy'un doğaüstü güçlere sahip olacağı ve kendini bir anda osmanlı döneminde bulacağı belirtilmiş. Hikayenin büyük bir prodüksiyon olacağı ve sadece Türkiye değil, diğer ülkelerde de ilgi ile karşılanması için gerekli adımlarına tılacağı da belirtiliyor.
Yorumlar 64
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2017 20:38
Muhtemelen, Marvel ilk defa Luke Cage i çıkaracağını duyurduğu zaman "Harlem li süperkahraman" diye, Harlem liler de kendi aralarında şaka yapmışlardır "rap dinleyerek gücü artacak, küfrederek adam dövecek, uyuşturucu satarak geçimini sağlayacak" vs..
Bence her kültürden süper kahraman çıkabilir.
Hickey
Hickey 15.06.2017 02:37
Günümüz zamanında geçse neyse Osmanlı için nasıl olacak merak konusu, tabi İşin içinde Çağatay gibi biri varsa.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2017 23:49
Hmm süper kahraman.. Hmm osmanlı.. Hmm çağatay ulusoy.. Hmm biraz milli, biraz da ulusal değerler biraz da çağatay ulusoy ile ortaya powerfull girls çıkmazsa, türkiyede izlenir, avrupayı bilemem.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Opresus
Opresus 9.06.2017 11:21
yaw iyide Bu adam berbat bir oyuncu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hickey
Hickey 9.06.2017 05:52
Kötü Çocuk serisi tadında bir dizi ise hiç şaşırmam, hele Çağatay Ulusoy varsa o dizi Teen Wolf gibi vasat bir dizi olacaktır. Kaslı yakışıklı erkekler, adonis, aşk üçgeni bla bla bla, kızların dudağını ısırtacak bir dizi olabilir hele konusu dram olacaksa.
Hickey
Hickey 9.06.2017 05:56
Umarım yazdıklarımı boşa çıkaracak bir dizi olur ve beni yanılgıya düşürür.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Denghesiz
Denghesiz 9.06.2017 01:09
Haluk Bilginer harika olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'in ilk Türk dizisi için ünlü bir isimle anlaşılmış!
İlginizi Çekebilir