Netmarble’ın Final Shot’ı Tüm Dünyada!

Furkan Sakoğlu 1.09.2016 - 17:54
Netmarble’ın gerçek zamanlı FPS oyunu Final Shot, tüm dünyadaki mobil oyun severlerle buluşuyor.

Netmarble, gerçek zamanlı olan ve otantik bir FPS’nin oyun deneyimini mobil ortama aktaran Final Shot’ı oyun severlerle buluşturuyor.  


Geleneksel FPS aksiyon oyunlarında olduğu gibi Final Shot’da da karakterin dört yöne serbestçe hareket edebilmesinin yanı sıra koşma özelliği de bulunuyor. Oynaması kolay bir FPS oyunu olan Final Shot, özel yakın menzil, oto-hedefleme sistemi ve arkadan saldıran rakiplere tek bir dokunuşla dönmeyi sağlayan “İntikam” özellikleri sunuyor.


Netmarble’ın Final Shot’ı Tüm Dünyada!

Çok sayıda savaş modu, dört sınıfa ayrılmış (piyade tüfeği, keskin nişancı tüfeği, tabanca ve bıçak), 200 gerçekçi silah ve beş farklı harita içeren Final Shot’da, her biri 13 aksesuar taşıyabilen 8 farklı karakter bulunuyor. Mevcut 3 farklı oyun çeşidi (Tekli, Klan ve Grup) bulunan Final Shot’ın Standart PvE modlarının yanında Ölüm Maçı, İmha ve Yıkım, Tekli Sıralama Maçları, Bıçak Maçları ve Ebeleme gibi PvP modları da gelecek güncellemelede oynanabilir hale gelecek.


Netmarble Games Pazarlama Kurulu Başkanı, Seungwon Lee, “Mobil oyun ortamında gerçek bir FPS deneyimi sunan Final Shot, oynaması en kolay ve en eğlenceli FPS oyunlarından biri. Gerçek zamanlı klan savaşları ve oyuncuların arkadaşları ile oynayabilmesini sağlayan basit davet sistemi bulunan Final Shot’ı dünyanın her tarafındaki oyuncularla buluşturduğumuz için çok mutluyuz.” dedi.


Karmaşık, çok adımlı arkadaş daveti sisteminden farklı olarak oyuncuların arkadaşlarını tek bir tuşla davet edebildikleri gibi arkadaşlarının ya da klan üyelerinin oyununa tek bir tuşa dokunarak girebildikleri Final Shot’da, “Hızlı Giriş” sistemi oyuncuların istedikleri her anda oyuna katılmalarına olanak sağlıyor. Arkadaş davetleri doğrudan sosyal medya veya kişisel mesaj uygulamaları üzerinden yapılabiliyor.


Klanlar için minimum seviye gereksinimleri ve kısıtlamaları bulunmayan ve Final Shot’da, oyuncuların kolayca klanlara katılmaları ya da kendi klanlarını oluşturmalarına olanak sağlanıyor. Gerçek zamanlı 5’e 5 klan maçları, klan görevleri, katılım ödülleri ve klan ligi gibi çeşitli klan içerikleri Final Shot oyuncularını bekliyor. Ayrıca, klan üyelerinin birbirleriyle iletişim kurması için akıllı sohbet ve iki haftada bir değişen sezonları ile klan sıralaması da oyunda yer alıyor.  


Çin hariç tüm dünyada 13 farklı dilde yayınlanacak olan Final Shot’da, Arapça dil desteği daha sonra belirlenecek bir tarihte oyuna eklenecek.


Final Shot mobil FPS içindeki diğer özellikler ise:

  • Düşük dosya boyutu ve sistem gereksinimi: 50MB uygulama boyutu ve 100 MB CDN yaması ile düşük ramli/düşük özellikli mobil cihazlarda da çalışabiliyor.

  • Silah Geliştirme: Silahlarınızı, her oyuncuya sunulan abonelik, aylık ve zaman sınırlı paketlerden elde edeceğiniz Yükseltme Paketleri ile sık sık geliştirin.

  • Çok Oyunculu Modlar: Çevrimiçi olan arkadaşlarınızla anında bir savaş başlatın; arkadaşlarınızı açık olan oyunlara rahatlıkla davet edin.

  • İletişim: Final Shot, Klan arkadaşlarınızla basit ve etkin bir şekilde iletişim kurabilmeniz için akıllı sohbet sistemini kullanın.

  • Üç Temel Oyun Çeşidi: Her kullanıcının yararlanabileceği üç temel oyun çeşidi:

    • Tekli: Talim Modu: Bu PvE talim oyununda YZ’ ile birlikte ya da YZ’ye karşı oynanabiliyor (3 dakikada en fazla öldürme sayısı); Tekli Lig: 2 haftalık sezonlara sahip Tekli sıralama modu; Tekli Oyun: 1v1 (PvP) Oyun modu.

    • Klan: Klan Maçları: 5v5 Raunt temelli klanlar arası savaşlar; Klan Ligi: 2 haftalık sezonlarla Klan sıralaması (Farklı liglere ayrılmıştır).

    • Grup: 5v5 Takım Ölüm Oyunu: Gerçek zamanlı 5v5 maçlar; Arkadaş Parti Modu: Arkadaşlarınla ya da onlara karşı oynayabilirsiniz.

  • Gerçek Zamanlı: Tüm PvP modları gerçek zamanlı oynanabiliyor.

  • Görevler ve Ödüller: Günlük/haftalık/aylık görevler, başarımlar ve “Katılım” ödülleri. Ayrıca oyuncuların kendi rekorlarını görebileceği bir portal.

  • Global: 13 farklı dil: Korece, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Türkçe, Tayvanca, Japonca, Endonezce ve Vietnamca.


Netmarble N2 Inc. Tarafından geliştirilen Final Shot, Google Play ve App Store’dan oyun içi alım seçenekleri ile ücretsiz indirilebilirsiniz.


-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netmarble’ın Final Shot’ı Tüm Dünyada!
İlginizi Çekebilir