Nexon Europe, Combat Arms: Line of Sight'ı duyurdu!

Merlinin Kazanı 13.03.2015 - 15:12
Combat Arms'ın yeni oyununu 2015 yılında yayımlayacak.
Nexon Europe, yeni yayımlayacağı FPS  Combat Arms: Line of Sight'ı duyuruyor. Rekor kıran çok oyunculu FPS Combat Arms kadrosunu genişletiyor.

Combat Arms: Line of Sight,  en ünlü online FPS oyunlarından biri olan ve Avrupa çapında 7 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaşan Combat Arms'ın geçmişteki yapımcısı, BlackSpot Entertainment tarafından geliştiriliyor. 2011'den bu yana çalışan geliştiriciler Combat Arms oyuncularından gelen, fikirleri ve geri bildirimleri temel alarak yeni bir oyun ortaya çıkardılar. Yeni bir FPS oyunu ortaya çıkarırken, temel nokta orijinal Combat Arms oyun tarzına sadık kalarak, oyuna mücadeleyi artıracak eşsiz özellikler dahil etmek oldu.

Nexon Europe, Combat Arms: Line of Sight'ı duyurdu!
Combat Arms: Line of Sight'da, pasif bir gen olan UEGN-0076’nın keşfedilmesi, insanların telekinetik güçler geliştirmesini sağlıyor. NEMEXIS'in gizli alt bölümlerinden biri olan ve aynı zamanda Combat Arms için biyolojik silah çalışmaları yapan bir şirket bu özel geni bir silah olarak kullanmaya başlıyor. Combat Arms: Line of Sight oyuncusu olarak, bu telekinetik yetenekleri, insanüstü güçler ve psişik silahlar olarak ediniyorsunuz.

Combat Arms: Line of Sight neredeyse sınırsız silah tasarımı ve özel insanüstü güçler sunuyor. FPS severler iyi dengelenmiş ve tempolu oyun tarzı ile PvP maçlarında çeşitli haritalar ve modların yanı sıra  “Cryistal Boost” adı verilen ve insanüstü güçleri kazanmaya ve kullanmaya imkan veren ilgi çekici modlar tecrübe edecekler.

Nexon Europe CEO'su Kenny Chang ''Combat Arms ailesine katılan bu yeni oyun, FPS oyuncuları için çok önemli bir gelişme. Askeri ve modern dünya sahnesi üstüne kendine özgün özellikleriyle Combat Arms: Line of Sight benzersiz, eğlenceli ve mücadeleci bir oyun” dedi.

Diğer tüm Nexon oyunları gibi, Combat Arms: Line of Sight da ücretsiz ve İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Lehçe, İspanyolca ve Türkçe olarak hizmete sunulacaktır.

-Basın Bülteni

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 09:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2016 23:21
Com
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nexon Europe, Combat Arms: Line of Sight'ı duyurdu!
İlginizi Çekebilir