1/7

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch inceleme (PS3)

Ceyda Doğan 12.04.2013 - 10:34
Sevgi her şeyin üzerindedir
Platformlar PlayStation 3
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch inceleme (PS3)
  • Yapımcı - Yayıncı Namco BANDAI Games - Level 5
  • Çoklu Oyuncu: Yok
Merlin Puanı 95
1 Kişi Oyladı
Okur Ortalaması%75
Artılar Mükemmel ses ve grafikler, en az 40 saatlik oynanış süresi, JRPG türünün sıkıcılığını üzerinden atması, akıcı hikaye anlatımı
Eksiler Kamera açılarının kontrolü, kimi zaman konuşmalarda karakter seslerinin duyulamaması
Level-5'den Nintendo DS ve PS3 için harika bir RPG deneyimi daha! Mükemmel fantastik bir yolculuğa hazır mısınız? Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'e başlamanız için size güzel bir bahane. Beklemediğiniz olaylara şahit olacak, yabancılarla dost olacak ve en önemlisi sevginin her şeyin önüne geçtiğini öğreneceksiniz. İşte Oliver ve Drippy’nin büyük macerası; Ni no Kuni: Wrath of the White Witch.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch inceleme (PS3)
Ünlü yapımcı Akihiro Hino’nun katkılarıyla bizlere sunulan Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, bulmacaları ve hikayesiyle bizleri bambaşka dünyalara sürükleyecek. Nintendo 3DS platformunun sevilen bulmaca ve macera oyunu Professor Layton’dan tanıdığımız Akihiro Hino, hünerlerini Ni No Kuni için de kullanmış. Anime severlerin oyuna bayılacağını, animeden hoşlanmayanların da mutlaka deneyeceğini, hatta saatlerini bu oyun başında geçireceklerini garanti ediyorum. RPG sevmeyenlerin bile Ni no Kuni: Wrath of the White Witch’ten zevk alacakları kesin.

Annesini kurtarmak için her şeyini kaybetmeye razı olan Oliver’ın hikayesine davetlisiniz.

Sevgi her şeyin ötesindedir

Hayallerimizin ötesinde güzel bir yolculuk için, ne kadar ileri giderdiniz. Düşünün ki tüm dilekleriniz gerçekleşecek, böyle bir durumda sanıyorum ki siz de Oliver'ın yerinde olmak istersiniz. Ancak onun tek bir dileği var, annesini tekrar görebilmek ve hatta onu tekrar kazanabilmek. Kiminize göre bu, basit bir hikaye gibi görünebilir. Bunun büyük bir hata olduğunu belirteyim. Amacımızın bu kadar basit olduğunu bilsek bile,  Ni no Kuni: Wrath of the White Witch o kadar güzel süslenmiş ki, bir süre sonra kendimizi bambaşka bir macera içerisinde buluyoruz.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch inceleme (PS3)