Niantic, Pokemon GO ile Harry Potter'ı birlikte destekleyecek

Hakan Hervenik 13.11.2017 - 09:42
Niantic'ten Pokemon GO oyuncularını rahatlatan haber.

Geçtiğimiz hafta, Pokemon GO'nun geliştiricisi Niantic Labs, Warner Bros. Intreractive ve WB Games ile ortaklığından doğan arttırılmış gerçeklik oyunu olan Harry Potter: Wizards Unite'ı duyurmuştu. Bu haber ne kadar sevindirici bir haber olsa da dünya çapındaki Pokemon GO oyuncuları, Niantic'in Harry Potter oyunu ile birlikte Pokemon GO'ya desteğini keseceğini düşünmeye başlamıştı.

Niantic Pokemon GO'yu desteklemeye devam edecek

Niantic Labs ise yaptığı açıklamada ise oyuncularına, Pokemon GO'ya %100 desteğin devam edeceğini ve oyuncuların Pokemon evreni ile bağlantılarını derinleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. 2018 ve sonrasında Pokemon GO'nun geliştirilmeye devam edeceğinden emin olabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde Cadılar Bayramı güncellemesi ile birlikte bazı üçüncü jenerasyon Pokemon'ları oyuna eklenmişti. Üçüncü jenerasyon Pokemon'larının geri kalanı ise Aralık ayında oyuna eklenecek.

Harry Potter: Wizards Unite hakkında

Harry Potter: Wizards Unite, mobil cihazlara özel olarak geliştirilecek. Niantic'in önceki oyunlarında kullandığı arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile geliştirilecek olan oyun, Warner Bros. tarafından desteklenmekte. Wizards Unite hakkında şimdilik çok az bir bilgi bulunmasına rağmen, dünya çapında ses getirmeyi başardı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
EmreKLC
EmreKLC 13.11.2017 13:07
androidi bilmem ama ios türkiye pazarına hala sunulmadı oyun hala bekliyoruz oyunun türkiye için resmi çıkışını bence bununla ilgili bi haber yaparsanız daha güzel olmazmıydı sayın merlin ? :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2017 13:00
Zaten pokemon go dan bukadar erken desteği kesmeleri imkansız 7 jenerasyon ve onlarca özellik var yıllarca oyunu besleyebilirler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Niantic, Pokemon GO ile Harry Potter'ı birlikte destekleyecek
İlginizi Çekebilir