Night Trap oyunu nihayet Nintendo sistemi için geliyor

Hürkan Çalışkan 23.04.2018 - 13:37
Yıllar sonra oyuna tekrar şans veriliyor.

Digital Pictures’ın geliştirdiği, ilk olarak 1992 yılında Sega CD’ye çıkışını yapan Night Trap, uzun zaman sonra Nintendo sistemine geliyor.Oyun piyasaya sürüldüğünde, içerisinde bulunan yetişkin video içerikleri ve şiddet eğilimine neden olması iddiaları tartışma yaratmıştı. Amerika Brileşik Devletleri senatosunun da dikkatini çeken oyun,  genç kızların acımasızca öldürüldüğü, nedensiz bir cinayet simülatörü olarak nitelendirilmişti. Daha sonra tartışmaların beraberinde ise oyun, mağaza raflarından  çekilmişti.

Night Trap asla Nintendo sisteminde görünmeyecek

Oyun gerçekte, oldukça korkunç B-film oyunculuğunu, ucuz canavar etkilerini ve günümüzden çok daha az şiddeti içerisinde barındırıyordu. Asıl amacımız ise, beş genç kızı vampirlerin elinden kurtarmaktı. Ancak tartışmaların yaşandığı dönemde, Nintendo of America’nın kıdemli başkan vekili Howard Lincoln, Night Trap oyununun Nintendo sisteminde asla görünmeyeceğini belirtmişti. Fakat artık konu ile ilgili fikirleri değişmeye başlamış olacak ki, geçtiğimiz zamanlarda oyunu Nintendo’ya portlamak istediklerini söylemişlerdi.

Oyunun 2018 yazında geleceği haberi dışında herhangi bir tarih verilmedi. Ama oyunun eShop’a geleceği ve Limited Run Games ile anlaşıldığı biliniyor. Port, oyunun 25.yılına özel çıkarılan PS4 ve PC sürümlerindeki gibi silinmiş sahneler, yönetmen yorumları ve benzeri yüksek çözünürlüklü içerikleri de barındıracak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Night Trap oyunu nihayet Nintendo sistemi için  geliyor
İlginizi Çekebilir