Nintendo Labo'nun satışları Japonya'da bir hayli düşük geziyor

Mehmet Atilla Turan 28.04.2018 - 13:53
Nintendo, getirdikleri Laboların sadece %30'unu satabildi.

Geçtiğimiz hafta her yaştaki oyunculara sunulan Nintendo Labo, uzun süredir konuşuluyordu. Özellikle sadece kartondan yapılmış olması herkesin dikkatini çekerken, Nintendo Switch ile arasında tüm ilişkiler, küçük yaştaki oyunculara keyifli anlar sunuyordu. Yine de Nintendo, bahsedilen kartondan pek de iyi geri dönüş almış bulunmuyor.

Nintendo halen ümitli

Media Create'in belirttiği rakamlara göre Nintendo, getirdiği Labo Kitlerin sadece %30'unu Japonya'da satabildi. 90 bin adet Variety Kit satılırken, Robot Kit'in satılan sayısı 28 bin oldu. Duruma bakılırsa, Nintendo çok fazla satılacağı düşüneceğinden çok fazla Nintendo Labo ürünü üretti veya Labo'nun bir ara popülerlikten dolayı çok fazla satacağı düşüncesine sahip. Ayriyetten Nintendo Switch ile alakası olan Nintendo Switch ile alakalı olan Labo, ne yazık ki Switch'in satışlarını da yükseltmedi. Anlaşılıyor ki Labo'yu alanların çoğu zaten Nintendo Switch sahibi.

Nintendo ise, daha önce de belirttiğimiz gibi, küçük yaştaki oyuncuları hedeflediği için, okulların kapanmasını bekliyor denebilir. Okulların kapanmasına yakın veya yaz aylarında Nintendo Labo'nun Japonya'da bir hayli popüler olması bekleniyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Labo, Japonya'da beklendiğinden daha da az sattı
İlginizi Çekebilir