Nintendo Switch Online Servis bilgileri Mayıs ayında gelecek

Hürkan Çalışkan 27.04.2018 - 18:41
Nintendo çevrimiçi hizmeti oldukça önemsiyor.

Nintendo Switch için yapılması beklenen Çevrimiçi Hizmet lansmanı birkaç ay önce ertelenmişti. Çevrimiçi Servis desteğinin Eylül ayı sonunda başlayacağını tahmin ediyoruz, ancak bu konuda hakkında oldukça az detay biliniyor. Neyse ki, yakında bu konu ile ilgili önümüzdeki günlerde daha fazla bilgiye sahip olabileceğiz.

Detaylar Mayıs ayında geliyor

Japon şirket, geçtiğimiz günlerde Nintendo Switch Çevrimiçi Hizmet ile ilgili daha fazla detayın önümüzdeki Mayıs ayında geleceğini belirtti. Abonelik fiyatları konusunda ise yıllık aboneliğin 19.99$, bir aylık aboneliğin 3.99$, üç aylık aboneliğin ise 7.99$ şeklinde fiyatlandırılması öngörülüyor. Ayrıca hizmet içerisinde Klasik Oyun Seçimi de yer alacak. Nintendo’nun yeni girişimleri bu noktada oldukça ilgi çekici olacak gibi duruyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında, Nintendo’nun eski başkanı Tatsumi Kimishima, şirketin servis hizmeti için önemli imkanlar sunacağını belirtmişti. Yönetim Sorumlusu Shinya Takahashi ise konu ile ilgili bir sonraki duyurunun oldukça bilgilendirici olacağını, yani beklemeye değeceğini söyledi.

Bildiğiniz üzere Nintendo Switch Çevrimici Hizmetinin başlama tarihi Ocak ayında eski başkan Tatsumi Kimishima tarafından onaylanmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2018 20:48
Bu cevrim ici hizmet game pass gibi mi xbox gibi? Yoksa live uyelik alip online oynamak icin mi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch Online Servis detayları önümüzdeki ay geliyor
İlginizi Çekebilir