Nintendo'nun E3 sunumunda Fortnite, Switch için geliyor

Furkan Güler 12.06.2018 - 19:38
Fortnite'ın çıkmadığı platform kalmadı.

Özellikle geride bıraktığımız sene yüksek satış rakamlarına ulaşan PUBG'den sonra Fortnite da büyük bir oyuncu kesimine hitap etmeye başladı. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında bulunan Fortnite, Nintendo'nun E3 2018 sunumunda Switch için duyuruldu. Diğer platformlara göre daha mobil bir platform olan Switch'te artık istediğimiz yerde Fortnite oynayabileceğiz. Şu anda en büyük oyuncu topluluğuna sahip oyun olan Fortnite, böylelikle önlenemez yükselişini devam ettirecek. Toplamda 30 milyon oyuncuya ulaştığı tahmin edilen Fortnite, bu tarz hamleleriyle PUBG'nin bulunduğu durumu iyice zora sokuyor.

Fortnite bu kez Switch platformuna geliyor

Diğer bir yandan Fortnite'ı elde oynamak, PC veya TV başına kitlenmekten daha fazla haz verecektir diye düşünüyoruz. Diğer konsol platformlarına nazaran içerisinde büyük potansiyel bulunduran Nintendo Switch, oynaması ücretsiz oyunları sayesinde kütüphanesini de geliştiriyor. Aynı zamanda mobil platformda da bulunan Fortnite, bakalım ilerleyen dönemlerde ne gibi yeni içerikleri oyuncularına sunacak.

Hali hazırda PUBG ile arasında mahkemelik bir durum da olan Fortnite'ı şu anda Battle Royale türünün en başarılı oyunu olmuş

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo'nun E3 sunumunda Fortnite, Switch için duyuruldu
İlginizi Çekebilir