Nintendo'nun ücretli çevrimiçi servisi 2018 yılına ertelendi.

Furkan Güler 27.12.2017 - 11:36
Uzun bir süre daha bekleyeceğiz.

Nintendo Switch ile birlikte konsol marketine oldukça başarılı bir giriş yapan Nintendo, konsolunu piyasaya sürüldüğü tarihte çevrimiçi servislerini paralı yapacağını ve paralı sisteme 2017 yılının sonunda geçeceğini belirtmişti. Ancak 2017'nin sonuna geldiğimiz halde Nintendo'dan halen bir haber alamadık. Bunun üzerine Nintendo'nun İtalya sitesi, paralı çevrimiçi servisin 2018 yılının sonunda çıkacağı bilgisini sızdırdı.

Nintendo'nun ücretli çevrimiçi sistemi 2018'in sonunda geliyor

Daha öncesinde Splatoon 2 ile birlikte deneme sürecine geçmesi beklenen çevrimiçi servislerin test aşaması, muhtemelen Nintendo cephesinde henüz sona ermedi. Konsol dünyasına Microsoft ile dahil olan çevrimiçi servislerin para ile satılması, yazılım devi Microsoft'u ayrı tutarsak hala tüm platformlarda stabil bir şekilde çalışmıyor. Özellikle PSN'in belirli aralıklar ile çökmesi, PlayStation 4 oyuncularının korkulu rüyası olmuş durumda.

Nintendo'nun böylesine büyük bir altyapının altından nasıl kalkacağını merak ediyoruz. Diğer bir yandan Sony ve Microsoft'un yaptığı gibi Nintendo da, çevrimiçi servisine üye olan oyunculara her ay Nintendo'nun retro oyunlarından hediye edecek. Konsol tarafında kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşan Nintendo, umarız daha güzel çalışmalar ile karşımıza çıkar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo'nun ücretli çevrimiçi servisi ertelendi
İlginizi Çekebilir