Animal Crossing, Türkiye'de çıkmıyor!

Ersin Kılıç 20.11.2017 - 12:54
Animal Crossing: Pocket Camp için kötü haber geldi

Nintendo'nun yeni mobil oyunu Animal Crossing: Pocket Camp için kötü bir haber geldi. Niantic Inc. ortaklığında geliştirilen Pokemon Go ve Nintendo'nun bizzat el attığı Mario Run'dan sonra firmanın mobil platforma çıkacak yeni oyunu Animal Crossing: Pocket Camp geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Bugün ise oyunun çıkış tarihi ile birlikte ilk etapta çıkacağı ülkeler de belli oldu.

Animal Crossing: Pocket Camp, Türkiye'de çıkmıyor

Oyunun resmi Twitter hesabından Animal Crossing: Pocket Camp'ın 22 Kasım'da dünya genelinde çıkacağı açıklandı. Yani 2 gün sonra oyun resmi olarak çıkmış olacak. Avusturalya gibi ülkelerde ise şimdiden test olarak açılan oyunun çıkacağı ülkelerde ise maalesef Türkiye yok.

Mario Run ülkemizde çıkmış olsa da daha öncesinde çıkış yapan ve tüm dünyada büyük ses getiren Pokemon Go, hala ülkemizde resmi olarak çıkmadı. Bu durum Animal Crossing için de aynı ihtimali ortaya çıkarıyor ve oyunu oynamak isteyen bizim gibi oyuncuları açıkçası üzmüş durumda.

Animal Crossing: Pocket Camp hakkında

Anroid ve iOS için çıkacak olan Animal Crossing Pocket Camp ile birlikte artık cep telefonlarımızda kendi dünyamızı oluşturabileceğiz. Switch versiyonu merakla beklenen oyunun bu mobil sürümü bedava olsa da Mario'da olduğu gibi bir ödeme sistemi de bulunuyor. Oynayarak ulaşabileceğimiz "Leaf Tickets" sistemine sahip olan yapımda bu eşyaları gerçek parayla da satın alabileceksiniz. Dikey olarak oynanacak olan yapımda serinin takas gibi önemli dinamikleri yerini koruyacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2017 05:58
Ya b.k gibi oyun zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2017 11:28
Amaç ne yani? O değil de öksüzüz lan biz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
RealPlumber
RealPlumber 20.11.2017 15:53
Zaten çıkmayan mobil oyunları var Fire Emblem gibi. Onun haberini vermenize gerek yoktu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo'nun yeni mobil oyunu Türkiye'de çıkmıyor
İlginizi Çekebilir