Nioh 2 tamamlandı. Yakında buluşuyoruz.

Murat Oktay 13.02.2020 - 17:30
Team Ninja'nın bizi ekran başına bağlayan yapımı Nioh'un sonraki oyunu Nioh 2 ile tanışmamıza kısa bir süre kaldı. Oyunun yapımı tamamlandı, artık baskıda.

Sonunda Nioh 2 için beklediğimiz haber geldi. Team Ninja'nın beğenilen oyunu Nioh'un yeni yapımı Nioh 2'nin tamamlandığı ve baskıya girdiği duyuruldu. Nioh 2'nin çıkış tarihi 13 Mart olarak daha önce açıklanmıştı. Bu tarihte de raflarda yerini alacak olan yapım, aksiyon severler tarafından bekleniyor. Oyun hali hazırda ön siparişe açık durumda ve PlayStation Store'dan alınabiliyor. Ayrıca geçtiğimiz Kasım ayında Yasuda tarafından açıklanan bir duyuru ile de oyunun açık beta demosu gerçekleşmişti.

Nioh 2 tamamlanıp, baskıya girdi

2017 yılında piyasaya sürülen orijinal Nioh, geliştirici Koei Tecmo'nun oyuna getirdiği mekanikler, Souls serisini severleri de etrafında topladı. Zaten, Koei Tecmo'nun Ninja Gaiden Black'de elde ettiği başarıyı da göz önüne alırsak, bizler için çok da şaşırtıcı bir sonuç olmasa gerek.

Daha önceden de ortaya çıktığı üzere, Nioh 2'nin oyun mekaniklerinde çok ciddi bir değişiklik olmayacak ancak, var olan sistemlerin geliştirilmesi üzerine gidilmiş. Bu sayede oyundaki güçlü bölüm sonu yaratıkları da güçlü yapay zekası ile, Bloodborne'daki gibi bizleri zorlayacak.

Nioh 2 tamamlandı. Yakında buluşuyoruz

Doğaüstü unsurlarla süslenmiş ilk oyun, batılı samuray William Adams'ın hayatını konu alıyordu. William Adams gerçek hayatta samuray olabilmek için uzak doğuya giderek eğitim almıştı. İkinci yapımda ise karakter sistemi değişiyor. Artık, Nioh 2 ile birlikte gelecek olan karakter editörü sayesinde kendi karakterlerimizi yaratıp, onları geliştirmek için çalışacağız.

Nioh 2 için yayınlanan çıkış tarihi fragmanı bir şeyi çok açık bir şekilde ortaya koydu. Bu sefer ana karakterin kendi kişisel karanlığı oyunda ve hikayesinde büyük bir rol oynayacak. Tokyo Game Show'da, ana karakterin bir yokai'ye (Japon Folklorik yaratık) dönüşme gücüne sahip bir paralı asker olduğunu gördük.

Bu fragmanın netleştirdiği bir şey varsa, hikayenin bizi bazı karanlık yerlere götürecek olması. Açıkçası, birçok noktası gizlenen oyunun en önemli kısmını fragmann son sahnlerinden anlayabiliyoruz. Kesin bilgi olmamakla birlikte, işlerimizi hızlıca çözebilmek için Nioh 2'de yolsukluklara da karışabileceğiz gibi görünüyor.

Nioh 2 için resmi çıkış tarihi 13 Mart 2020 olarak açıklandı. Sadece Playstation 4 platformunda boy gösterecek yapımın Sekiro: Shadows Die Twice ve Ghost of Tsushima gibi önemli rakipleri de bulunuyor. Bakalım yıl sonunda en çok hangisini sevmiş olacağız?

Standart sürüm 429,00 TL
Dijital Deluxe Sürüm 549,00 TL

Ön sipariş bonusları:

- Demon Horde zırh seti.
- Sudama Netsuke uğurluğu.
- PS4 teması.
- PS4 için PSN avatar seti. 

Dijital Deluxe Sürüm içeriğinde bulunanlar:

- Season Pass.
- Demon Horde silahları.
- Kodama Netsuke uğurluğu.
- PS4 teması.
- PS4 için PSN avatar seti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2020 23:57
neden bu kadar ucuz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nioh 2 tamamlandı. Yakında buluşuyoruz.
İlginizi Çekebilir