Northern Shadow duyuruldu

Can Furkan Gözütok 1.06.2014 - 16:56
Türk yapımı oyun, desteklerinizi bekliyor
Hiç kuşkusuz ki, günümüzde oyunların tek düzeliğini kıran yapımlar, genelde bağımsız stüdyolar tarafından geliştirilmekte.

2011 yılında çıkış yapan ve çıktığı sene neredeyse bütün otoriteler tarafında yılın oyunu seçilen The Elder Scrolls V: Skyrim'in tadı damağınızdaysa iki türk genci Arda Güneş ve Taner Tezel sizler için Northern Shadow isimli oyunu duyurdular ve Steam Greenlight'ta desteğinizi beklemekteler. Oyun gerek dünyası gerekse görünüşü ile Skyrim'e oldukça benzemekte ancak bu iki oyun arasında ciddi bir uçurum var. Northern Shadow isimli oyunda, aynı zamanda gerçek zamanlı strateji oyunları gibi kendi şehrimiz kurabiliyoruz. Kısacası Skyrim ve Banished'i tek pota altında eriten Northern Shadow, bu haliyle oyuncuların dikkatini kendine çekmeyi başardı.

İşte oyunun genel özellikleri:

Senin krallığın, senin halkın

Kendinize ait bir şehir yapabilecek ve onu geliştirebileceksiniz. Dünyanızdaki diğer krallıklar ile iletişim halinde olabilecek ve onlarla ticaret yapıp ittifaklar kurabileceksiniz. Şehrinizi ve topraklarınızı düşmanlardan koruyun.

Klasik RPG elementleri

Savaşlar sırasında, mücadeleyi kazanıp kaybetmeniz, karakterinizin kağıt üzerindeki istatistiklerine değil sizin kendi becerilerinize bağlıdır. Silahlar ya da büyüler kullanalar, kendi oyun tarzını yarat.

Yaşayan bir dünya

Yaşayan ekonomi ile verdiğin kararların etkilerini oyun dünyasında görebilirsin. Sen maceraların peşine düştüğünde, yerine seçtiğin vekil, sen yokken krallığın ile ilgilenecektir.

Dünyayı keşfet

Yeryüzündeki ve yeraltındaki dünyaları keşfet. Değerli maden damarları ve türlü hazineler bul

Son olarak duyurunun şerefine yeni bir video yayımlandı. Herkese iyi seyirler.



Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 05:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Northern Shadow duyuruldu
İlginizi Çekebilir