Ödüllü League of Legends İlkbahar turnuvası başlıyor

Mert Günhan 22.02.2013 - 10:18
Sihirdar Vadisi yeni şampiyonlarını bekliyor
League of Legends’ta Kış Sezonu Turnuvası’nın (KST) heyecanı daha dinmeden yeni bir turnuva serüveni oyunun tüm tutkunlarının içini ısıtmaya başladı. İlkbahar Sezonu Turnuvası (İST), KST’yi kaçıran oyunculara ve tüm LoL tutkunlarına kendilerini ispatlamaları ve Sihirdar Vadisi’nin yeni şampiyonu olarak büyük ödüllerin sahibi olmaları için yeni bir fırsat yaratıyor.
 
Bugün itibari ile başlayan başvurular 9 Mart 2013 tarihine kadar devam edecek. 27-28 Nisan tarihinde ise İlkbahar Sezonu Turnuvası’nda son sekize kalan takımlar büyük ödülleri kazanmak için heyecan tufanına kapılacak. Finallere katılmaya hak kazanan bütün oyuncular toplamda 280.000 RP kazanırken, birinci takım 15.000 TL, ikinci takım 7.500 TL, üçüncü olan takım ise 5.000 TL’lik para ödülü ve ilerleyen günlerde açıklanacak olan sponsor ödüllerin de sahibi olacak. Toplamda 60.000 TL değerindeki ödül havuzu oyuncuları bekliyor!
 
Elemeler tüm Türkiye’de 5 bölgede, 18 ilde!
Online ve Offline olarak başlayacak olan İlkbahar Sezonu Turnuvası’nın elemeleri bir önceki turnuvaya kıyasla daha fazla ilde daha fazla kişinin katılımıyla gerçekleşecek. Kıyasıya mücadelelerin gerçekleşeceği şehirler ise: Bursa, İstanbul, İzmit, Tekirdağ, Aydın, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Adana, Antalya, Mersin, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Konya, Samsun ve Trabzon. 5 bölgede rakiplerini eleyen takımlar finaldeki takımlar arasına isimlerini yazdıracak. İnternet kafelerde gerçekleşecek offline elemeler dışında sihirdarları online eleme noktaları da bekliyor. ESL Go4LoL Türkiye Ocak, Şubat, Mart ayı birincileri (iki ayı birinci olarak tamamlayan takım veya her ayı farklı bir takımın kazanması halinde yapılacak üçlü turnuvanın sonucunda birinci olacak takım katılım hakkı elde edecek) ilerleyen günlerde açıklanacak online turnuvanın birincisi ve 12 Nisan tarihinde saat 23.59’da oyun içi sıralamada en yüksek dereceye sahip 8 takım, 13 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan 8 takımlık eleme sonrasında final heyecanına katılacak.
 
Detaylı bilgi almak ve takımınızı 60.000 TL değerindeki ödülerin dağıtılacağı İlkbahar Sezonu Turnuvasına kayıt ettirmek istiyorsanız https://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=8464 adresini mutlaka ziyaret edin!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ödüllü League of Legends İlkbahar turnuvası başlıyor
İlginizi Çekebilir