Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Ogame yasaklandı!

Ogame yasaklandı!

Ogame yasaklandı!


İnsanların saatlerini kurarak filolar oluşturup birbirlerinin gezegenlerine saldırdığı tarayıcı tabanlı oyun Ogame, Türkiye'de yasaklandı.

Siteye girmeye çalışan kullanıcılar "T.C. Kartal Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesinin 16.02.2010 tarih ve 2010/44 D.İş sayılı kararı gereği erişime engellenmiştir." ibaresiyle karşılaştılar.

Yapımcı Gameforge ise bu yasaktan sonra Türk kullanıcılarına saldırı yasağı uygulamaya başladı. Gameforge'un bu yasağı oyuna giremeyen Türk oyunculara yapılacak saldırıları engellemiş olacak.



Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Bu oyun 3 sene öncesine kadar güzeldi artık ticari amaçdan başka bir farkı kalmadı bu benim düşüncem ben yasağı destekliyorum .

0 puan
MO
MK Okuru

Bu halka herşey müstahaktır.Nolcak 2 torba kömür ver sonra unutulur bunların hepsi.

0 puan
MO
MK Okuru

Yasaklara sevinenler yarin obur gun siranin kendilerine gelecegini hala goremiyrsa yaziklar olsun. Yakinda sokakta elele bile tutusamayacaksiniz. Hersey sirayla.

0 puan
MO
MK Okuru

Avrupa'da isyan mi cikardi. Nasi yani? Siz toptancidan aldiginiz mali AVM de tezgah acip isportaci gibi acabilir misiniz? Ogame firmasi Turkiye'de tek kurus odemeden butun tahsilati 3. dunya ulkeleri uzerinden yapip senede 40 milyon avro parayi hesabina atiyor. Ondan sonra da buna karsi cikan zihniyete yasakci zihniyet diyeceksin. Bugun Avrupa dahil dunyadaki her ulke kazancin elde edildigi ulkeyi baz alarak her sirkete gerekli butun vergisel yaptirimlari yapabilir. Ogame firmasi da haksiz kazanc elde etmek yerine isini dogru yapsaymis.

0 puan
MO
MK Okuru

sadece nasil kapatilirla hak aranmaz gerekcesi ne once onu ogrenin

0 puan
MO
MK Okuru

sırada klansavaşları vardır herhalde xD

0 puan