One Piece: Burning Blood'ın yeni fragmanı ile hikayeye bir göz atın!

İsmet Ergül 23.02.2016 - 00:42
Marineford savaşı tekrar karşımızda
Namco Bandai'nin Nisan ayında Japonya'da satışa sunacağı One Piece: Burning Blood, bir dövüş oyunu olarak halen gelişmeye devam ediyor. One Piece evreninden birçok karaktere ev sahipli yapacak olan One Piece: Burning Blood, bizleri animenin sonuna kadar süren bir serüven sunacak. Namco Bandai'nin bugün yayınladığı fragman ise, One Piece'in Marineford bölümlerinden sahneleri bizlere sunuyor.

Fragmanda dikkatimizi çeken asıl şey karakterler iken, Marco, Akainu ve Kizaru gibi karakterleri görmek ise bizleri heyecanlandırdı desek yeridir. Eğer One Piece'i halen izleyen biriyseniz ve Marineford bölümlerine henüz gelmediyseniz, fragmanı izlemek için bir kez daha düşünebilirsiniz. Ancak Burning Blood'ı siz de benim gibi merak ediyorsanız, hiç durmayın!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2016 23:11
Animedeki hikayesiyle(CANON) oynanışıyla sonunda adam akıllı bir One Piece oyunu oynayabileceğiz.Zaten hep şu sapma "OP Pirate Warriors" yerine "Naruto Shıppuden:Ultimate Ninja Storm" tarzı bir FİGHTİNG oyunu yapsalar çok güzel olur derdim ki sonunda yaptılar.(helal my friend) GOMU GOMU NO...
Kalan Karakter: 300 Gönder
SinHa
SinHa 23.02.2016 09:36
Ace kalbimizdesin...
Kalan Karakter: 300 Gönder
One Piece: Burning Blood'ın yeni fragmanı ile hikayeye bir göz atın!
İlginizi Çekebilir