OnePlus Band tanıtıldı

Özgür Deveci 12.01.2021 - 12:58
OnePlus Band, 1.1 inç boyutundaki AMOLED ekranında nabız takibiyle uyku döngülerini ve kandaki oksijen oranını gösterebiliyor.

Çin menşeli teknoloji firması OnePlus, renkli ekranı, uzun pil ömrü ve çok sayıda spor modu içeren uygun fiyatlı akıllı bilekliği OnePlus Band'i tanıttı. Minimalist tasarımıyla ve 3 farklı renk seçeneğiyle kutudan çıkan bileklik, 5 ATM basınca kadar suya dayanıklı IP68 sertifikası ile birlikte geliyor. Bileklik, günlük kullanım senaryolarına göre değişmekle birlikte tek şarjla 14 güne kadar kullanım süresi vadediyor. 37 farklı ekran tasarımı ve 12 farklı spor modu bulunan akıllı saatte, nabız sürekli olarak açık kalabiliyor.

OnePlus Band tanıtıldı

OnePlus Band özellikleri ve fiyatı

1,1 inç boyutundaki ekranında 126 x 294 piksel çözünürlük sunan OnePlus Band modeli, AMOLED ekranla birlikte geliyor. 37 farklı tema seçeneği bulunan bilekliğin üzerinde fiziksel bir düğme yer almıyor. Siyah, Lacivert ve Mandalina Grisi renk seçenekleriyle kutudan çıkan model, kayışla birlikte 22,6 gram ağırlığa sahip. OnePlus Band, tüm sporlar ve aktiviteler için 12 farklı egzersiz modu ve ücretsiz eğitim paketiyle birlikte geliyor. 5ATM ve IP68 su geçirmezlik sertifikasına sahip olan bileklik, bir Android akıllı telefona (Marshmallow ve üstü) bağlanmak için Bluetooth 5.0 iletişim teknolojisini kullanıyor. Bileklik, telefonunuz için müzik çalma kontrolü ve uzaktan kamera deklanşörü gibi bazı özellikler sunarken, OnePlus marka cihazlardan birine sahip olanlar için Zen Modu ile senkronize olabiliyor.

OnePlus Band'in pil kapasitesi tam olarak açıklanmasa da, tek şarjla iki haftaya kadar kullanılabileceği söylendi. Elbette kızılötesi sensörü, kalp hızı monitörü ve uyku takibi aracılığıyla kandaki oksijen (SpO2) oranının izlenmesi dahil olmak üzere bazı özellikler açıldığında bu süre kısalacaktır. Elde edilen bu veriler, Google Play uygulama mağazasında yayınlanan OnePlus Health uygulamasından ayarlanabilecek ve takip edilebilecek.

OnePlus Band, 35$ fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak. Bilekliğin, çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
OnePlus Band tanıtıldı
İlginizi Çekebilir