OnePlus Open'ın çıkışı erteleniyor

Taylan Bal 3.08.2023 - 13:09
Teknoloji devi OnePlus, uygun fiyatlı üst düzey özellikler sunarak kendisine bir isim yapmış olsa da, şimdi Apple ve Samsung gibi rakipleriyle doğrudan rekabet ediyor.

Şirketin Shenzhen merkezli olarak hazırlanan ilk katlanabilir telefonu olan OnePlus Open, Galaxy Z Fold5 gibi cihazlarla yarışmak üzere piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Ancak, daha önce tahmin edildiği gibi Ağustos sonunda piyasaya sürülmeyebilir.

OnePlus Open'ın çıkışı muhtemelen ertelenecek

Gazeteci Max Jambor'un iddiasına göre, OnePlus Open'ın Ağustos sonunda piyasaya sürüleceği haberleri şimdi bir ertelemeyle karşı karşıya. Çinli şirket BOE tarafından sağlanan ekranın performansından memnun kalmayan OnePlus, lansmanın gecikmesine neden olan bu durumu düzeltmek için Samsung'dan ekran panelleriyle test yapıyor.

OnePlus Open'ın çıkışı muhtemelen ertelenecek

OnePlus Open'ın gecikme nedeni BOE ekran performansı

OnePlus Open'ın tasarımları internete sızdı ve böylece katlanabilir cihazın nasıl görüneceğine dair bir fikir edindik. Neyse ki, yapımcıların son anda genel tasarımı değiştirmeyecekleri ve bu nedenle daha fazla gecikmeye neden olmayacakları görünüyor. Sadece BOE ekran performansından şirket memnun değildi, bu nedenle lansman biraz ertelendi.

OnePlus Open'ın özellikleri ve beklentiler

Katlanabilir cihazın özellikleri hakkında söylentilere göre, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 16GB RAM ve 256 dahili depolama ile donatılacak. Artık aynı BOE ekranı olmayacak, ancak boyut ve diğer ekran özellikleri muhtemelen değişmeyecek. Cihazı açtığınızda, büyük bir 7.8 inç 2K katlanabilir AMOLED ekran göreceksiniz ve dış tarafta 6.3 inç AMOLED ekran bulunacak.

OnePlus Open, arka kısımda üçlü kamera kurulumuna sahip olacak ve bu, 48MP ana kamera, 48MP ultra geniş açı ve 64MP telefoto sensöründen oluşacak. Cihazda, telefonunuz katlı ya da açık durumda olsa bile selfie çekebilmeniz için iki ön kamera bulunacak. Dış tarafta 32MP sensör, iç tarafta ise 20MP sensör olacak. OnePlus 11, şirketin mevcut amiral gemisi, etkileyici yazılım ve hızı sayesinde 2023'ün en iyi akıllı telefonları listemize girmeyi başardı. Ancak OnePlus, katlanabilir telefonuyla aynı büyülü etkiyi yaratabilecek mi, bunu görmek için hep birlikte beklememiz gerekiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
OnePlus Open'ın çıkışı erteleniyor
İlginizi Çekebilir