Outlast Trials için yeni güncelleme

Taylan Bal 28.08.2023 - 13:15
The Outlast Trials, erken erişim durumu hakkında geliştirici bir açıklama yaparak bir dizi planlanan güncellemeyi duyurdu.

The Outlast Trials'ın ürkütücü çok oyunculu deneyimi, Outlast video oyun serisinin en yeni ürünü olarak karşımıza çıkıyor.

The Outlast Trials heyecanla bekleniyor

Bu yılın Mayıs ayında erken erişime sunulan The Outlast Trials, dört oyunculu bir takımı başlı başına bir dizi dehşet verici zorluk olan başlıklı denemelerin geçtiği bir çevrimiçi çok oyunculu korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun zaten olumlu oyuncu tepkisi topladı ve bu yeni geliştirici güncellemesi gelecekte daha fazla inanılmaz psikolojik korku oyununu vaat ediyor.

Hala erken erişimdeyken, oyunun yönetmeni Red Barrels ekibinin oyunu tam sürüme taşımak için ne üzerinde çalıştığına dair bir bakış paylaştı. Güncellemeler arasında en dikkat çekeni, konsollara ve çapraz oyun desteğine ilişkin. Şu anda The Outlast Trials yalnızca PC'de mevcut, ancak geliştirici güncellemesi, ekibin oyunu PlayStation ve Xbox'a taşımak için çalıştığını belirtiyor.

Ayrıca, ekibin oyuna çapraz oyun desteği getirmeyi umduğu, ancak böyle bir özelliğin her zaman mümkün olup olmayacağından emin olunamayacağı da belirtiliyor. The Outlast Trials'a gelecek diğer önemli güncellemeler, performansa dayalı artan XP, yasaklama ve oyuncu tacizini önlemek için gelecek olan bir raporlama sistemi ve Cadılar Bayramı için sınırlı bir özel etkinlik içeriyor.

Bol bulmacalı bir macera bizleri bekliyor

The Outlast Trials, oyuncuları kaçış yollarını açmak için belirli sayıda bulmacayı çözmeye odaklanan gerçekten ürkütücü seviyeler dizisine sokuyor. Ancak gerçek zorluk, oyuncuları avlayacak ve kaçmalarını engellemeye çalışacak çeşitli psikotik düşmanları çözmek şeklinde ortaya çıkacak. Oyuncular birbirleriyle iletişim kurmak ve bulmacaları çözmek için oyun içi sohbeti kullanmak zorunda.

Orijinal Outlast oyunu ve devam oyunu Outlast 2, zamanın en iyi psikolojik korku oyunları olarak övgü alıyor. Atmosferik korku ve hikaye anlatımına öncelik veren bu oyunlar son dönemin en popüler oyun türlerinden. Peki sizce yeni oyun nasıl olacak?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 01:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outlast Trials için yeni güncelleme
İlginizi Çekebilir