Overcooked, Epic Games Store'da BEDAVA oldu

Alparslan Gürlek 5.06.2020 - 10:33
4 oyuncunun birlikte oynayabildiği ve yemek yapma üzerine kurulu olan Overcooked oyunu Epic Games Store mağazasında bedava oldu.

Ghost Town Games’in geliştirdiği, 4 kişilik eşli oyun moduyla yemekler yapıp, müşterilere servis etme üzerine kurulu Overcooked oyunu Epic Store üzerinde ücretsiz oldu. 11 Haziran 2020, TSİ 18:00’a kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Kütüphanenize eklediğiniz andan itibaren oyun Epic Store üzerinden kaldırılmadığı sürece –ki bu çok sık gördüğümüz bir şey değil- indirip oynayabilirsiniz.

Overcooked, Epic Games Store'da BEDAVA oldu

Epic Games Store’u aktif kullananlar bilecektir ki Overcooked oyunu daha önceden de ücretsiz dağıtılmıştı. “Gizemli oyun” muhabbetleri başlamadan önce Epic Store üzerinde her hafta iki oyun olacak şekilde ücretsiz bir dağıtım söz konusuydu. Sanırım Epic, daha büyük oyunlar dağıtarak bunu haftada bir oyuna düşürme kararı aldı. Bundan sonraki süreç için yine eski sisteme dönebilirler.

Planlar değişmiş gibi duruyor

Sızıntı bilgilerle geçtiğimiz haftalarda dağıtılan Sid Meier’s Civilization VI, Borderlands: The Handsome Collection oyunlarının ücretsiz dağıtılacağını biliyorduk. Hatta sızdırılan bilgilerde bu hafta için ARK:Survival Evolved’ın dağıtılacağı yazıyordu fakat planlar değişmiş gibi görünüyor. Epic Store, önümüzdeki hafta için bir gizemli oyun daha dağıtacak. Listede değişiklikler olduğunu varsayarsak ARK:Survival Evolved’ın önümüzdeki hafta gelmesi de mümkün.

Overcooked, Epic Games Store'da BEDAVA oldu

Overcooked hakkında

Overcooked, bir ila dört oyuncu için birlikte oynanan kaotik bir yemek pişirme oyunudur. Siz ve şef arkadaşlarınız takım halinde müşteriler kızıp gitmeden siparişlerini yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca “Soğan krallığı” büyük tehlike altında ve bunu ancak iyi yemek yaparak siz kurtarabilirsiniz! Aldığınız mutfak görevleriyle kendinizi geliştirip, rekabetçi karşılaşmalarda başka ekiplerle zamana karşı yarışabilirsiniz.

Epic Store oyuncuları coşturmaya devam ederken biz de daha önce ücretsiz olmuş oyunların ismini tekrar analım. 

İşte Epic Store üzerinden mayıs başından bugüne kadar bedava dağıtılan oyunlar.

30 Nisan – 7 Mayıs

Amnesia: The Dark Descent

Crashlands

7 Mayıs – 14 Mayıs

Death Coming

14 Mayıs – 21 Mayıs

GTA V

21 Mayıs – 28 Mayıs

Sid Meier’s Civilization VI 

28 Mayıs – 4 Haziran

Borderlands: The Handsome Collection

4 Haziran – 11 Haziran

Overcooked

11 Haziran – 18 Haziran

-?????? (ARK: Survival Evolved olabilir, sızan bilgilere göre böyle.)

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2020 12:49
Alamadım. Çünkü zaten daha önce de vermişler. Ahahahahahahhahahha. Epic kraldır, aksini iddia eden bozuk PS koludur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 19:28
Bazı beyinsizler birde düne kadar steam çocuk oyunu veriyor diye kötülemeye çalışıyorlardı alınsize çocuk oyunu bol bol oynayın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overcooked, Epic Games Store'da BEDAVA oldu
İlginizi Çekebilir