Overpass çıkış tarihi 27 Şubat olarak duyuruldu

Berat Darıcı 22.02.2020 - 12:56
Off-road yarış oyunu Overpass, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için geliyor. Oyunda 40 farklı parkur bulunmakta.

İsveçli oyun geliştirici Zordix Racing tarafından geliştirilen Overpass, 27 Şubat tarihinde çıkış yapacak. PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için çıkış yapacak olan oyun daha önce alınan erteleme kararı ile çıkışı Şubat ayına sarkmıştı. Oyun Nintendo Switch için 12 Mart tarihinde çıkış yapacak. Off-road yarış oyunu çöller, karlı bölgeler, ormanlar ve zorlu kayalıkları barındıran haritalarla geliyor.

Yıllardır oyun sektörünün sevilen türü yarış oyunları her yıl kendini grafiksel ve fiziksel olmak üzere her yönden geliştirmeye devam  ediyor. Yüksek hızlar yerine zorlu arazilerin tecrübe edildiği Overpass'da bu oyunlardan bir tanesi. Yarış simülasyon oyunu Overpass, 6 farklı türde 40 adet özenle yapılmış yarış parkuruna sahip.

Oyunun fizik motorunun kötü olduğu söylenemez. Fakat tekerlekler üzerine yapışan çamurların çok yapmacık gözükmesi ve parkurlardaki engellerin içine tekerleklerin görsel açıdan girmesi gibi birkaç soruna sahip. Oyunda rüzgar ile sallanan bayrakların da biraz yapay durduğunu söylesem yanlış olmaz sanırım.

Overpass çıkış tarihi 27 Şubat olarak duyuruldu

Overpass pek çok farklı araç çeşidiyle geliyor

Oyunda Polaris, Suzuki, Arctic Cat, Yamaha başta olmak üzere pek çok firmanın 25 adet arazi aracını kullanma fırsatınız olacak. Oyunun odak noktası hızdan çok mümkün olduğunca doğru zamanlama ve düzgün teknik sürüş yetenekleri üzerine. Becerinizi zorlu parkurlarda doyasıya test etmek istiyorsanız bu oyun sizin için olabilir. Oyunda zamanın büyük önemi var. En iyi zamanlamayı yaparak kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz.

Deneme yanılma yöntemleri ile aracınızı özelleştirerek daha kısa sürelerde daha hızlı sonuçlar almak bu oyunda çok önemli. Yarışlar sırasında dikkatli olmalı ve aracınıza zarar vermekten kaçınmalısınız. Çünkü araçlar bu oyunda zarar görebiliyor. Kariyer, çok oyunculu ve hızlı yarış oyun modları bulunan oyunda zorluklar sizleri bekliyor olacak. Kariyer modunda yavaş yavaş, araçlarınızı geliştirip, üzerlerinde güncelleştirmeler yapabiliyorsunuz. Oyunun PC versiyonu  Epic Games Store üzerinden de satışa sunulacak. Ön siparişler şu anda açılmış durumda. Şu sıralar pek rakibi olmayan Overpass, Fransız yayın şirketi Bigben Interactive tarafından yayınlanıyor.

Oyun için paylaşılan oynanış tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan ya da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Overpass çıkış tarihi 27 Şubat olarak duyuruldu

Xbox Game Pass sistemine yeni oyunlar eklendi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2020 22:49
umarım optimizasyon sorunları olmaz deneriz bi ara
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overpass çıkış tarihi 27 Şubat olarak duyuruldu
İlginizi Çekebilir